Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 19:39   #84
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
düşünceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allah c.c.kendini inkar edme hakkını verirken efndimiz bile sahabesinin fikrini alırken bu hoca efendiyi eleşdiri bile edebsizlik ve saldırı olarak algılanıyor topdan her şeyine karşıyım demiyorum ...inanılacak bir cevab isdiyorum bu kadar memleket sevdalısı bir insanın herne sebeble olursa olsun dünyanın baş belası işkaller ve yamyamlar ülkesinde 12.yıldır ne işi var ..uyduruk cevaab değil..

Yazımı iyi okudunuz mu?

Bakın ne diyorum:

Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Fethullah Gülen..

28 şubat dönemindeki tavırlarını asla tasvip etmeyen birisi olarak, dini bilgisi konusunda, yaptğı hizmetler konusunda, yurt içinde ve yurtdışında açmış olduğu okullar, dershaneler konusunda, hizmet evleri konusunda kendisini eleştirme küstahlığını da yapamam.

BU konularda onu eleştirebilmek için en azından onun kadar bu hizmetleri yapan birisi olmam gerekir.

Yaptığı hizmetler için teşekkür ederim.

Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin.

"Dini bilgileri konusunda, yaptığı hizmetler konusuda, yurt içinde ve yurt dışında açmış olduğu okullar, dershaneler konusunda, hizmet evleri konusunda" kendisini eleştirme küstahlığını.....

Diyorum.

Ve 28 şubat dönemindeki tavırlarını asla tasvip etmeyen birisi olarak yazıyorum diyorum.

Eleştirmeyin mi demiş oluyorum?

Eleştiri edepsizliktir mi demiş oluyorum?

yapmayın lütfen.

28 şubattaki tavırlarını eleştirdim, sizin yazınızda bahsettiğiniz amerikada bulunması konusunu da hep eleştirdim. Niye amerikada duruyor bu hep benim aklımda eleştiri konusunda olmuştur.

Ama mesela dini bilgisi konusunda ben fethullah hocayı nasıl eleştirebilirim?

Dini bilgisi konusunda onu eleştirebilmem için en az onun kadar dini bilgi sahibi olmam gerekmez mi?

Umarım bu sefer daha düzgün anlatabilmişimdir.

selamlarımla.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla