Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 20:28   #10
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
şu an tarafım ak parti'dir ama o zamanlar bizde bütün aile refah partisi mitinglerine giderdik. yani şimdi eski partimi, eski görüşüme göre eleştiriyorum. kaldı ki o dönemden sonra partinin toparlanamamış olması da benim gibi düşünenlerin sayısının çokluğunu gösterir.

ayrıca bir parti kıytırık bir fadime şahin, müslüm gündüz yüzünden pasifleşiyorsa burada bir hata vardır. mesela şimdi ak parti'nin yandaş medyası var diyorsunuz. peki o dönemde refah partisinin yandaş medyası olsa bu kadar kolay teslim olur muydu? demek ki baştan bir strateji hatası var. ak partide bu yanlışlara düşmediği için başarılı.

el vicdan meselesinde ise fazla konuşmaya gerek yok sanırım. çünkü bende özellikle bu seçim sürecinde oy uğruna bir takım sözler söyleyenlere aynı şeyleri söylüyorum.

ekleme: @kasım ben buraya ne zaman saadetle ilgili bir şey yazsam alakasız oluyor nedense. peki bir saadet partilinin ak parti forumunda yazması ne alaka? herkese açık platformlar var buyurun oralara.

not: son kısım redyellow ile alakalı değil. kişisel cevaba kişisel cevap verdim sadece.

Konu yavuz-tr tarafından (03-06-2009 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme
yavuz-tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla