Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2009, 03:50   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Soru: Kadınlara doğal olmayan yoldan yaklaşmaya cevaz verdiğiniz doğru mu?

*-*-*-*-*

Cevap: Bu, bu meselede bana sorulan soru aynen sitemde var, verdiğim cevapta aynen sitede var. Oradan nasıl bu çıkıyor Allahınızın Aşkına.. İnsafa davet ediyorum, vicdana davet ediyorum. Ben orada İslam tarihinde bu konuda iki ayrı görüş oldu, fakat Ehl-i Sünnet'in görüşünün Ayet-i Kerime'ye uygun olduğunu çünkü ayette lisaukum harfullekum fe'tu harsekum enna şi'tum - kadınlarınız tarlanızdır-.. Ayet-i Kerime'sinde, Ehl-i Sünnet'in görüşünün Ehl-i Beytin görüşüne göre dosdoğru görüş olduğunu çünkü (ayette geçen) "hars"in tarla olduğunu, tarlanın da çocuk elde edilen yani ürün elde edilen yer olduğunu, diğer görüşün doğru olmadığını orada izah ettik. Kaldı ki burada soru sahibi bu ihtilaftan dolayı, bu ihtilafta karşı tarafta olanları tahkir etmiş, küfretmiş tadlil etmiş, hatta tekfir etmiş. İşte ben orada tahkir, tezyif, tadlil ve tekfir edilmesinin yanlış olduğunu söyledim. Bu meselede yanlışlar.. Fakat tekfir, tadlil ve tahkir etmek de yanlış. Dolayısıyla, bu meselede gelen suali de verdiğim cevabı da orada tuttuk. Fakat bu meselede bu fakire yapılan, iftiradır. Allah da görüyor, ümmet de görüyor, insanlar da görüyorlar. Bunu yapanlara; nasıl yaptıklarını, içlerine nasıl sindiğini sormak isterim. Hakikaten kardeşinize nasıl bunu reva görüyorsunuz. Naısl bu kadar yapabiliyorsunuz. Ölmeyecek misiniz? Allah'ın huzuruna açıkmayacak mısınız? Hesap sorulmayacak mı? Birbirimizden hakkımızı almayacak mıyız?

Konu Üç mevsim tarafından (03-09-2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla