Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2009, 19:07   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
baskangerede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
redyellow rumuzlu vatandaş ;
Siz Anavatan partisi örneği vermişsiniz ama,Ak Parti'nin şu anda öyle bir duruma düştüğü var mı ? Yok değil mi ? O halde öyle bir duruma düşmeden Anavatan örneğini ileri süremezsiniz...Ki şöyle bir durum da var bizim partimiz o duruma düşmeyecektir...Hep beraber süreci izleyeceğiz...2002,2004,2007 genel ve mahalli secimlerde oylarimizi artirarak geldik...2009 mahalli idarelerde de bu böyle olacak...Çünkü halkımız doğruyu yanlışı çok iyi ayırt edebilmektedir...Siz mağlupsunuz,yenilmişsiniz,bu yenilmişliğin verdiği psikoloji ile saldırıyorsunuz...Sizi anlıyorum mağlup olan saldırır,hırçınlaşır...Yetkilileriniz yaptığı çirkin siyaset düsturunu her gün görmekteyiz...

Sevgilerle...

başkangerede rumuzlu vatandaş: (bu hitap benim üslubum değil ama siz yazdığınız için bende size sizin üslubunuzla yazıyorum)

akpnin şu an anapın duruma düştüğünü yazdım mı ben? bunu yazmak için deli olmak lazım.

Ben ne diyorum iyi okuyun:

Bir zamanlar anap da böyleydi diyorum, oyu çoktu diyorum, yüksek oranda oy alıyordu diyorum, tek başına iktidardı vs. diyorum.

Ama şu an nerde diyorum...

Ha o duruma düşmeden bunu söyleyemezsin demişsin.. niye söyleyemeyeyim?

Esas o duruma düşülmeden söylenir.

dikkat edin denir, uyarılır, hata yaparsanız sizde onların durumuna düşersiniz denir.

düştükten sonra yazan zaten çok olur.

dost acı söyler ve şimdiden söyler

Siz mağlupsunuz vs. demişsiniz... pek güldüm

Bir tek oy alacağımı bilsem, o oyun da benim oyumun olacağını bilsem, inandığım güvendiğim partiye oy veririm.

Barajı aşamayacakmış, felan olacakmış filan olacakmış hiç bir önemi yoktur benim için.

Nerde çokluk oraya koşayım diye bir niyetim hiç olmadı olmazda.

Bir tek oy bile çıksa ben mağlup olmam merak etmeyin.

İnanıyorsanız mağlup olmazsınız.

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder