Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2009, 00:26   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
egelim83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanki Antakyada Akpartili kimse kalmadı parti tabanıyla alakası olmayan biri(herkes MHP'li olduğunu biliyor) Belediye başkan adayı oluyor meclis üyeliğinde ilk sırada önceki seçimde DYP'den Belediye başkan adayı olan biri var. Nasıl bir rant dönüyor anlamıyorum ve kesinlikle AK partiye yakıştırmıyorum. Bu seçimde AK Partiye destek vermeyi düşünmüyorum. Parti tabanında pek çok kişi küstürüldü. Grup başkan vekilimiz Sadullah ERGİN partiyi baskı altına almak yerine özgür iradesine bırakmalı. Tayyip ERDOĞAN'ın hatrına verilen bu oylar mahvedilmeden yapılmalı!..
Geçmişi önemli mi..? Ak Parti bünyesinde geçmişteki düşünceleri ve desteklediği partisi farklı olan milyonlarca adam var..Hepsini,herkesi dışlayalım mı..? Eski başkanımızıda çok seviyorduk ama bir bilinen var ki bu sene adaylığını kabul etmediler..Kimse o koltuğa çivi çakmadı..
İstedikleri adamlar aday olmadı diye olay çıkarmanın ne faydası var ..? Zarardan başka..?

Meclis adaylıklarındaki bazı karmaşalar konusunda ise hak veriyorum,haklısnız..Tabi seçilen adayların geçmişinde neyi desteklediklerine bakarak değil..Hak etmeyen hatır gönül için isimleri en başa konulan ve bir çoğu tecrübesiz aday var..Bunuda Partimiz için görmezden geliyoruz..Zamanı gelince hak etmeyenler zaten o konumda kalamıyacaklar..