Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2009, 04:17   #43
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bu saygığın sitenin ttekine üyeyim, burada saadet partine yapılan hakaretin binde biri akp yapılmıyor.
MGF yapılan hakaretler kişilere değil ya partiye yada yöneticileredir.
Yorum yapan kişiye hakaret yok buradaki gibi.
Hangi yapılan yoruma karşı hakarette bulunulmuş? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca şunu da ifade edeyim. Burda pekçok partiden kişi Ak Partiye yönelik en ağır eleştirilerde bulunuyor. Hiç birisine en ufak bir ceza bile verilmiyor. Şayet, kaynak göstermeden aslı astarı olmayan karalayıcı nitelikte paylaşımlarda bulunulmazsa veya hakaret içerikli sözler yazılmazsa bu forumda herkes özgürce düşüncelerini yazabilir.

Bu işleyişe sahip, başka hiçbir siyasi forum olduğunu düşünmüyorum. Ne Chp, ne milli görüş ne de diğer partiler. Şimdi sormak istiyorum sana. Biri çıkıp Milli Görüş portalında Necmettin Erbakan Hocamız hakkında uşak dese, gerici dese veya olmadık ithamlarda bulunsa, o forumda varlığını devam ettirebilir mi? Ettiremez. Ama bu forumda başbakanımızı açık açık uşaklılka suçlayan, gericilikle itham eden üyeler, herhangi bir ceza almadan varlığını sürdürebiliyor. Kimse dtp mantığıyla hareket edip bağcıyı dövmesin.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla