1-Bu adam İngiliz vatandaşıdır, Merryl-Lynch adına yabancıların Türkiye'deki piyasalardan kâr etmesine çalışmıştır.
2-Krizden çabuk falan çıkılmayacak. Dünyanın en yüksek dolar faizi bizde, dış borç ve cari açık kat be kat arttı, ödemeler dengesi allak bullak, sanayi üretimi son güncellemelere göre yıllık %20'den fazla düşüşle dünya rekoru kırdı. Gelir uçurumunda makas olabildiğine açılmış durumda ve en kötüsü orta direk diye birşey artık yok. İşsizlik rakamlarından(resmî/gerçek) bahsetmiyorum bile. İnanmayanlar TÜİK'in sayfalarını incelesin.
3-Özellikle yerel seçimlerden sonra AKP kazansın veya kazanmasın; Macaristan, Avusturya, Çek Cumh. gibi ülkelerle birlikte iflas bayrağının çekilmesi işten bile olmayacak.
Beni şimdi bu siteden atın veya atmayın, hiç fark etmez. Nasılsa hep beraber göreceğiz. Her şeyimiz yabancılara olmayacak fiyatlarla peşkeş edildi. 7 yıldır hizmet sektörü patlatıldı, üretim baltalandı. Davos tantananızın ardında 2B talanı bile gerçekleştirildi. Siz hâlâ Gazze diye yırtının. Başınıza çuval geçirilirken neredeydi başbakanınız? Barzan köpeği Kerkük'ü işgal ederken... Amerikalılar Telafer'de Türkmen kardeşlerinizi katlederken neredeydi o Davos Fatihi?
One minute, one minute...
Şimdi bana provokatör dersiniz, CHP'li dersiniz. Hattâ Ergenekoncu dersiniz.(ETÖ'ydü değil mi?)
Neysem neyim, ama doğruları söylüyorum. Korkunç bir gaflet ve cehalet içindesiniz. Bu kör cahilliğinizle, vurdumduymazlığınızla, basitliğinizle vaktiyle millete eşek eti yedirmiş bir adamı başa getirdiniz.(İnanmazsınız ama, Ilıcaklar'ın gazetesinde haberi çıkmıştı.)
Ah, hangi yoldan gittiğinizin bir de farkında olsanız içim yanmayacak...
|