Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 01:09   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40-50 senedir siyaset yapıpta burokrasıde adamım yok.kanal 7 den başka tv yok demek ayıptır ayıp..bu ayıp bile yeter size...utanmasanız mılletin parasıyla kurulan tv 5 i satacaktınız hatta satıldı galiba..mılletten para topla tv kur aydın doğana sat..
28 şubatı yapanlara değil,yaptıranlara değil,buna göz yumanlara ve yaptırımlara boyun eğenlere tek kelime ile yazıklar olsun..imam hatıpten,kurankurslarına..8 yıllık eğitımden,mutedeyyin insanların fişlenmesine kadar boyun eğebilenlere yazıklar olsun..demirele yenılene,ecevıte,mesuta boyun eğenlere yazıklar olsun.
fadime şahıne,ali kalkancıya göz yumanlara,sincanda tank yurütturenlere yazıklar olsun..haklarımı helal etmiyorum..
mahkemei kübrada hesap soracağım..benım oyumu dindarlık,adil düzen,milli görüş deyipte oyumu alıp beni perişan ettirenlere hesap soracağım ahirette..!
MİLLETİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜNÜZ,ECEVİT KADAR OLUPTA MACLİSTE BAŞ KALDIRAMADINIZ,BIR MERVE KAVAKÇIYA MAZBATASINI ALDIĞI HALDE,MECLİSE GİRDİĞİ HALDE YAMİN ETTİREMEDİNİZ VE KADINCAĞIZA SAHIP ÇIKAMADINIZ,RECEP TAYYIP ERDOĞAN ŞİİR OKUDU DİYE HAPSE GİRMESİNE GÖZ YUMDUNUZ VE DAHASI HAPSE GIRERKEN SAVUŞTURMAĞA BİE GİTMEYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM..
MERCİMEK PARASINI,PARTİNİN PARASINI,BOSNA PARASINI YIYENLERDEN AHIRETTE HESAP SORACAĞIM ..

MİLLETİM OYUNU YUZDE YIRMI BIRDEN, YUZDE IKIYE DÜŞÜRENLERDENDE HESAP SORACAĞIM..SAHİT OL YARAB

Derler ya, söze iki kelimeyle ekleme yapıp kenara çekilirler ya; ''ustamın dediği"
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla