Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 08:09   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
4,5 katrilyon borç ile bunların 2 katını yapardım ben.
Ülkenin %40'ının borcu bu adamın,
Kitap yazsa en kısa sürede nasıl köşeyi döneriz yok satar.
Ak Partiliyim Ak Partide en nefret ettiğim kişi. Ankaradaki akrabalar var, Ak Partililer bu adamı sevmiyorlar bu seçimde bana Mansur Yavaş'a oy atacaklarını söylediler bişey diyemedim. Adamın savunulacak bir tarafı yok.
Başbakanımız onu aday yapıp yapmamakta çok arada kaldı ancak etkilediler ve yine aday oldu. Umarım en kısa zamanda partiden ihraç olur. Şovmenlikle çok farklıdır siyaset.
Arkadaş CHP'nin çamur siyasetini çok iyi yapıyor..

Ben özel mesaj yoluyla bu konuyu hallettiğimizi sanıyırdum da yanılmışım.

4.5 Katrilyon nerden kalmış borç araştırdınız mı??..

http://www.akpartiforum.com/melih-gokcekten-iftiralara-belgelerle-cevaplar-iftira-1-t58728.html

Baktınız mı bu linkte o borç meselesinde neler diyor Gökçek..
7.5 Katrilyon borçla devr almışsın ve ANKARA 30 YIL İPOTEK ALTINA ALINMIŞ!
---

İlk cümleleri vereyim:

Hazineye olan borç kesinlikle GÖKÇEK döneminde kalan bir borç değildir. KARAYALÇIN döneminde Büyükşehir, ASKİ ve EGO 2 Milyar dolar borca sokulmuştur. Bu borcun faizi de en az 2 milyar dolardır. Yani toplam borç 4 milyar dolar bir başka deyişle ve bugünkü rayiçle, 7 buçuk katrilyon liradır. Yaptığımız tüm ödemelere karşın halen hazineye 4 buçuk katrilyon borcumuz vardır.

--
Hee şimdi '4.5 katrilyon borçla bende yapardım' diyebilirsin tabi yine. Ona da diyeceğimiz olmaz tabi!

Hey Alah'ım Yarabbim..

--
Ayrıca Ankara Belediyesi de Gökçek'ten mevcut belediyesinin üzerine hep 'eklemiştir'. Şu son dönem borçlu belediyeler listesinde ilk 20'lere bile girmiyor! En borçlusu Kocaeli BB.

http://www.haberizmit.com/haber_detay.asp?haberID=6793

Bir kişi hakkında iddia edilen gerçeler birbirlerine ne kadar da zıt!

Konu FarukARSLAN. tarafından (03-12-2009 Saat 08:12 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla