Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 15:08   #4
Kullanıcı Adı
ambargocu
Alıntı:
yasin3325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim için ülkücülük bitti kardeş korkusuz liderleri sevmem ne söledikleri bilmiyorlar fetullah hocamıza bile destek olmazlar turbana bile destek cıkmazlar bunlar ülkücü değiller eskici ülkücüler yok gunümüzde yeniler entel zibidiler bide ülkücüyüm derler yazıklar olsun onları ülkücü ocaklarına alanları yazıklar olsun şüpeliyim cok ama cok devlet bahçeli miliiyetciliğinden şüpeliyim Türkeş onu mhp içinde sevmezdi onun gibileri hayatta içeri almazdı söz bile etmezdi onlardan örnek melih gökcek kürşat tüzmen akp içinde eski ülkücü çok var barajı bile gecemezler bunlar bu secimde güneydoğuda bile ülkücü var kürt arap içinde ülkücü var ben buna şahit oldum askerliğimde az konuştum ben dadaşım beni biliyordu gardaşım ülkücüyüm ama mhp içindeki milletvekilleri devlet bahçel türkeşin tırnağı olamaz bizlere ayrımcı yapmazdı şimdi cıkmış vatan bölünüyor diye söler devlet bahçeli onla birlikte diğeride aynı hem bu nedemek biz kürtlermi bölüyor güneydoğuya gelmez bile hem öle diyince ben sadece adam olsaydı gelirdi dedim öle kaldı mesele
Başbuğ olsaydı mhp nin oyu bu gün en az %30 du.
ambargocu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla