Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 18:59   #85
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
El insaf arkadaşım el insaf.

Sizin bu yazınız üzerine tıkladım saadetli arkadaşlar niye kaçmışlar diye, baktım:

saadetciler bir sürü yazı yazmışlar, belge yayınlamışlar.

Görmek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... Kusura bakmayın ama bu söz tam sizin bu yazınıza uygun düşüyor.

üstelik dün demirelin bu konuyla ilgili bir haberi vardı, o konu da bu forumda açılmıştı ve o konuya hemen cevap vermiştim, ama tutmuşlar başka konu açmışlar.

Lütfen biraz insaflı olun.. lütfen gerçekten görmek isteyin ne olur...
o yazılan cevapların hepsi benim bu cevabımdan sonradır.. el insaf demesi gereken biri varsa o da benim.. konuyla ilgili sadece 3 adet mesaj vardı ve orda saadetsiz saadet partililerin hic mesajı yoktu..

Eger anlaşılmadıysa daha açık bir dille yazayım.. benim bu alıntı yaptıgım mesajın yayımlanma tarihi Dün, 22:00 (11.03.2009 22:00 )... ve benden sonra konuya mesaj yazan kişinin mesaj saati Dün, 23:04 yani 11.03.2009 saat : 23:04 ) .. bu da yazılan mesajın kendisi tıkla hele.. demek ki ben mesajı yazdıktan sonra arkadaşlar internette bayagı bi arayış içerisine girdiler ki bir saat sonra gelebildi cevapları..

"Gömek istemeyen göze hiç bir şey gösteremezsiniz diye bir söz var... " demiştiniz ya.. gerçekten cok dogru.. mesajların yayımlanma saatini görmek istemezsen nasıl göstericez sana.. Bir insanı bir şeyle itham etmeden once iyice bi araştır.. .ondan sonra desdekli at.. kuru sıkı sallayıp durma.. !
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla