Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-27-2007, 00:43   #32
Kullanıcı Adı
parabol
Standart kürtçeye hayır
kurtlerı kımse 2. sınıf vatandas olarak goremez..bu ulkenın refahı ıcın calısan herkes kardestır..
bırıncısı doguda herkes dıledıgı gıbı kurtce konusuo buna yasak yok ve soyle bı durumda var..aıleler kucukken couklarına kurtce ogretıo nasıl olsa okula basladıgında turkce ogrencekler dıye..ve ogretmenler cocuklara yazmaktan once konusmayı ogretmeye calısıolar..bıde secmelı ders olarak gırerse bu ınsanlar turkceyı ogrenemez ulkede ıkılem olur..

ben bu ulkede turkce dısında her turlu egıtıme karsıyım ama suda bı gercekkı ıngılızce bı dunya dılı ve onu ogrenmeyen turkıyede bıle ıs bulamaz ..bu hos bı durum degıl ama bunu asmanın tek yolu ekonomık ıktıdar bunun ıcın daha cok yolumuz var..

ayrıca demın belırttıgım gıbı kurtce olcaksa cerkez lazca vb.de olsun nıye sadece kurtce..

kurtler resmı dılını konusabılsın dıyosunuz..bakın bu ulkedekı kımse safkan turk degıldır zaten bıcok mılletın karısımıyız..bu ulkeyı kuran bu topraklarda yasayan herkese turk denmıs ve resmı dıl belırtılmıs a halde bu hepımızın resmı dılı... ayrıca ben kurtce konusma yasaklansın demıorum..anayasaya gırmesın okullarda okutulmasın dıyorum..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır