Alıntı:
sevdesu Nickli Üyeden Alıntı
mustafaisf; BİR ADAM İKİ EVİ RESTORE ETTİ DİYE İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* OY VEREBİLCEK İNSANLAR DEĞİL ANKARALILAR KİMİN NE YAPTIĞINI NE YAPACAGINI BİLİYORLAR... İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* MELİH GÖKÇEĞİN ONU TEBRİK ETMESİ DOGAL DEĞİL Mİ SİZ GİBİ YOBAZ MI OLSAYDI?
SANA RAHAT AÇIKLAMA YAPMAK İÇİN AŞAGIYA BELGELER KOYACAĞIM İYİ OKU; (MELİH GÖKÇEK KARAYALÇIN MANSUR YAVAŞ KARŞILAŞTIRMALARI)
|
Öncelikle saygılı ol. Yaşın nedir bilmiyorum ama saygılı olmayı öğren. Tahsilim ve eğitim seviyemi sana anlatıpta ağzını açık bırakmak istemem. Saygılı olmayı öğren en başta. Niye gerildi bu kadar anlayamadım.
Verdiğin o bilgiler Melih Gökçeğin kendi sitesinde. Bir insan kıyaslamayı bu kadar güzel yapabilir. Kendi iyi özelliklerini say başkasının kötü özelliklerini.
Bende biraz ekleyim o zaman
- Yaz aylarında 7 gün susuz kaldık.
- Metrolarımız bitmedi.
- Doğalgaz sayaçlarının diğer illere göre $150 pahalı aldık
- Suda büyük kazık yedik. Bana karayalçın çıkardı deme. Başkan 15 yıldır uyuyormuydu. Ekmeğini Melih Gökçek yedi.
- Aşti servisleri kaldırıldı
- Kızılay yayalara kapatılmak istendi
- Şehir içinde araç egemen bir toplum olduk
- Fanteziler uğruna emsal artışları yapıldı ve imar planları bozuldu.
- Batıkent, Armada karşısı, Çayyolu metro otoparkları yıkıldı veya yapıldmadan yerlerine dev alışverişmerkezleri dikildi.
- Kendi görüşünde olmayan her insan ve her kurumla kavga etti ve biz zararlı çıktık.
- Botaşa 1milyar TL civarında borç taktı. Üstelik bu borç bizden aldığı peşin paralardan yapıldı.
Daha yüzlerce şey sayarım sevdasu. Ne diyorum başkana yaptıkları güzel şeyler için teşekkürler. Fakat başka adayların kötü özelliklerinin koyup kendi iyi özelliklerinin koymak olmaz. Yok öyle yağma yemezler.
Ayrıca bazı cevapları vermemde elzem oldu sanırım Mansur Yavaşı fantezi yaparak ezemezsin;
1.30 BİN NÜFUSLU BEYPAZARINDA 10 YIL BOYUNCA 1 METRE LİK KANSEROJEN BORU DEĞİŞTİRİLMEDİ
Cevap; Asbest veya asbestos nasıl anlarsanız; Bu madde su yoluyla kanser tehlikesi olmayan bir madde olup sadece hava yoluyla zararlıdır. Bu nedenle sağlık bakanlığı tahlil raporlarından çıkarılmıştır. Bu konuda istismar yapmaya gerek yok. Sen çeşmende 2 ay önce sarı akan suya laf etseydin öncelikle. Zehir içsen oh Melihin suyu güzel dersin.
2.SU AĞIR KOKUSU DOLAYISIYLA İÇİLEMİYOR.
Cevap;Bunu diyen insan beypazarına gitmiş olamaz. Beypazarının suyu dağ ve kaynak suyu olup çok güzel tadır vardır ve aylık periyodik sağlık bakanlığı raporlarının hepsi tam not almış ve hiçbir kusur bulunmamıştır. Böyle bir yargılama yapcaksan belge göster. Ben sana anti-belgeyi gösterebilirim.
SUDA YÜKSEK ARSENİK VAR
Cevap; Tekrar ediyorum aylık yapılan periyodik kontrollerde son 6 aydakileri biliyorum. En ufak bir sağlıpa aykırı unsur yok.
BÜTÜN BEYPAZARI YA DAMACANADAN YA HAYRAT ÇEŞMELERİNDEN SU KULLANIYOR.
Cevap; İftiracı Melih Gökçek. Beypazarına gitmemiş gibi davranması çok ilginç. Beypazarında su çeşmeden içilir ve tadıda çok güzeldir.
KENT İÇERİSİNDE TEK BİR MODERN ÇÖP KONTEYNIRI YOKTUR. ÇÖP BİDONLARI ORTADAN İKİYE KESİLMİŞ VARİLLER OLUP, ÇOĞU PASLIDIR.
Cevap; Bu dediğin olay sadece tarihi ken bölgesinde mvcuttur. Çöp alanlarına standart metal özel çöplükler konmasına karşın halk ısrarlar çöpleri yan taraflara bıraktığı için bu yola gidilmiştir fakat çöpler günde birkaç kez toplandığı iiçin bir sorun teşkil etmiyor. Ayrıca haftasonları çöp kutuları tursitlerden dolayı kaldırılıyor ve hafta içine girerken tekrar konuyor.
BELEDİYE 10 YIL ÖNCE SIFIR BORÇLA ALINMIŞ, ŞU ANDA YAKLAŞIK 13 TRİLYON LİRA BORÇ VARDIR.
Cevap; Gökçek kendi milyarlarca dolar borcundan bahsetsin önce. 13 trilyondan bahsedeceğine.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATININ İLLERİN SOSYO EKONOMİK GELİŞMİŞLİK SIRALAMASINDA BEYPAZARI
1996 YILINDA 137.SIRADA İKEN …
2004 YILINDA 158.SIRAYA DÜŞEREK BEYPAZARI PRESTİJ KAYBINA UĞRADI
Cevap: Buda büyük iftiradır. Bilmeden konuşmadır. Beypazarı yakınlarındaki termik santral özelleştirildiği için vergi dairesi değişti ve ekonomik durum bundan dolayı sırası değişti. Bunu yapan AKP hükümetidir. Başkanın suçu ney. Buna rağmen halk dahada zenginleşmiştir. Turizm yoluyla.
SON YIL HARİÇ BEYPAZARINDA SOSYAL YARDIM DAĞITILMAMIŞTIR.
Cevap: Bunun söyleyende yalan söylemiş olur. Beypazarında yaşayanlara sorun anlarsınız cevabı.
MANSUR YAVAŞ, KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN İNTERNET SİTESİNDE "PLANSIZ, İŞLEVSİZ,GEREKSİZ ALT ÜST GEÇİTLER YIKILACAKTIR" DİYOR.
Cevap; Çok iyi diyor. Mesela garın önündeki altgeçit ne diye tarihi binanı önüne altgeçit yaparsında dokuyu bozarsın be adam. Bu konuda azda olsazenlenecek altgeçitler olmalı.
Verdiğniiz linkte melih gökçek'in mansur yavaş için kardeşim dediğini bulamadım.
Sevgili redyellow liki veya adresi bulamadım. Ben tvde kendi ağzından duydum bu lafı. Ayrıca resimdede plaket verirken görüyorsunuz. Bu akdar kötü bir başkana büyük başkan Gökeçk nasıl plaket verirki bir hayal edin. Çankaya için özel olarak telefonla aradığı bir adayı kötülemek senin ne haddine be.
sevdesu; Gördüüğün üzere yalanlar ve iftiralar dizboyu. Bu insan müslümanı diyor sende öyleyim diyorsun. Ama araştırmadan, kopyala yapıştr yaparak bu yalanın içine sende giriyorsun.
Körü körüne bağlılık olmaz bu kadar ya. Hayret ediyorum gerçekten. Bu adamı AKP içindeki vekillerden ve bakanlardan tomarla sevmeyen var. Zamanında parti kurup başkanlık yapıp başbakan Recep Tayyip Erdoğana sayıp sövmedimi arkasından. Ne çabuk unuttunuz bunları;
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=40805
http://www.tumgazeteler.com/?a=4492496