Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-14-2009, 14:45   #6
Kullanıcı Adı
ismet
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 30 bin kişi vardı.. İyi sayılır. Trabzon'da ibre bize dönük. Herşey çok güzel gidiyor. Yavaş yavaş farkı açıyoruz.

Yalnız dün ilginç bir olay yaşandı. Miting, belediyenin önünde yapılıyor. CHPli Başkan bir ara cama çıktı, dışarıya el salladı, hatta alkışladı bile. Ben bir artniyet görmedim, Başkan oradan hareket çekecek biri değil. Zaten öyle birşey sonu olur. Ben Başbakana değil, halka el salladım diyor.

Başbakan çok iyi idare etti, yoksa bu manzara hoş olmaz, ulusal kanallara bile yansıyabilirdi. Volkan Canalioğlu'nu kahraman yapabilirdiler.

Başbakan, Belediye başkanına fazla yüklemedi. Başbakan olarak, TRabzon'da bunu yapması doğru olmazdı en nihayetinde bu adamı bu şehir seçti :-)

Şuna bakın ya..

TRabzon bizim olacak inşallah. Çok ümitliyiz, aksi sürpriz olur.

O an çok komikti ya belediye başkanı selamlıyor insanları kimse takmıyor onu :D Benim de birkaç bitinge dari fotograflarım var ama kaliteli değil o yüzden paylaşmıyorum telefonla ancak bu kalite olur çok güzel değil... ama çok kalabalıktı ya... başbakanı görebilmek isteyenler o kadar çoktu ki saat 16:40 da çıktı başbakan orada saat 2 den beri bekleyenler vardı... saat 5 de bile alan çok doluydu... Bilenler vardır Trabzon'u Gazipaşadan Tanjanta kadar doluydu başka türlü tarif edemiyorum... Bizim olacak Trabzon...
ismet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla