Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2009, 00:14   #8
Kullanıcı Adı
Morte
Arkadaşların dediği gibi Büyükerşen DSP'li ve DSP'nin başta olmayı hala başarabilen son örneklerinden birisi Şimdi bir çok konuya değinmek istiyorum bir Eskişehir vatandaşı olarak.

1- Büyükerşen'in Aydın Doğan lehine yolsuzluk yapmasına hiç şaşırmadım, son 2-3 yıldır Aydın Doğan gazeteleri bangır bangır Büyükerşen reklamı yapıyor. Her seferde bir fotoğraf, gören de Eskişehir harika sanar. O fotoğrafların hepsi Köprübaşı gibi 2 km'lik bir yerin içinde çekiliyor

2- Yolsuzluklardan devam edersek, Büyükerşen 130 trilyona 16 km tramvay hattı (%1 devlet kredili, %99 Avrupa Yatırım Bankasından alındı), 80 trilyona 2 tane park (Bir tanesinin kaldırımları çöktü, henüz açılalı 8-9 ay olmasına rağmen) yapmış bir insan. Bu da demektir ki, Eskişehir'in gelecek 20 yılı borç ödemekle geçecek. Bu adam, ya daha ucuza bu işleri yaptıramayacak kadar enayi, ya da bir yolsuzluk var bu işte.

3- Bizim Şehir 3 ayda bir değil, sanırım 6 ayda bir ya da yılda bir yayınlanıyor, çünkü ben uzun zamandır hiçbir yerde görmüyorum. 3 ayda bir yayınlanıyorsa da 200 bin adet basılmadığına eminim bu yüzden.

4-Büyükerşen çelişkilerle de dolu bir insan. Çıplak kadın heykeline itiraz eden vatandaşlara "bu ülkenin sanatını geliştirmezseniz, bu ülke adam olmaz" diyor, geçen kendisini eleştirmek için arkadaşımızın çizdiği karikatüre dava açıyor ve aslında bu karikatürde kendisine hiç bir kişisel hakaret de yok. Yani sanat, Büyükerşen yaptığı müddetçe sanat Eskişehir'de (kendisi de heykeltraş zaten, o yüzden diyorum)

Bu medya sanırım diğer şehirlerdeki Ak Parti'li kardeşlerimizi de Büyükerşen'in mükemmel olduğuna, Eskişehir'in gerçekten harika bir şehir olduğuna inandırıyor. türk_of_the_TOON kardeşimin de söylediği gibi, hangi solak zihniyet bu ülkeye tam olarak hizmet etmiş ki?
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla