Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-27-2007, 16:19   #60
Kullanıcı Adı
parabol
Standart kürtçeye hayır
burde kımse kurtlere on yargılı davranmıo zaten..kurtceye hayır dememızın nedenı cok farklı..ayrıca turkcenın bozukmasıyla bu konununda alakası yok..turkce yuzyıllar boyunca sureklı baska dılleden etkılenmıstır..osmanlı donemınde arapca farsca..1950lerde fransızca sımdıde ınglzce elbettekı hos degıl ama bu kacınılmaz bı durum ama elbet duzelıcek ..bunu engellemenınde tek sartı dedıgım gıbı ekonomık ıktıdar..

ıkı konuyu karıstırmayın..kımse kurtce konusulmasın demıo..nıtekım doguda buyuk olcude konusuluo..ama bunun resmılestırılmesıne karsıyım..

turkıye cumhurıyetı vatandası olan herkesın resmı dılı anadılı turkcedır..mılletı ne olursa olsun ve kımseye ıkıncı sınıf muamelesı yapılmıor!!!!

ayrıca mesudum47 bu olayın benzerı benım basımada geldı..agrıdayken okulda turkce bıldıklerı halde bana bakıp kkonusup guluolardı abes olarak bana bıse soyledıklerı bellıydı..ne kadar uzuldugumu anlatamam..ama ben yınede bunu genellemıorum tum kurtlere mal etmıorum elbette..kaldıkı bıcokta kurt arkadasım vardı..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır