Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2009, 18:21   #14
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart VE Acı haber: Kurtulan yok!

Keş Dağı'nın zirvesinde bulunan helikopterin enkazından kurtulan olmadığı bildirildi. BBP'den yapılan açıklamada Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği belirtildi...

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KAZADA KURTULAN YOK

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dahil 6 kişiyi taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldı. Olay yerindeki koruculardan ve BBP'den alınan bilgiye göre Muhsin Yazıcıoğlu da dahil 6 kişi hayatını kaybetti.

HELİKOPTER PARÇALANMIŞ

Helikopterin dağa çarparak parçalandığını belirten korucu Abidin Karataş, cesetlerin de parçalandığını, kar ve tipi nedeniyle kendisinin de olay yerinde mahsur kaldığını söyledi. Korucu Karataş şunları söyledi:

5 kişi donarak ölmüş. Aşırı kar ve sis var. Helikopter parçalara ayrılmış. 50 – 60 metrelik bir alana yayılmış. Biz 17 kişiyiz biz de ısınmaya çalışıyoruz. Hayatını kaybeden muhabir helikopterin içerisinde. Yakında 4-5 ev olduğu söyleniyor. Helikopterin düştüğü bölge Göksun İlçesi'ne çok uzak.

ATALAY: ENKAZA ULAŞILDI

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopterin enkazının bulunduğunu açıkladı.

Bakan Atalay, hareketinden önce Göksun Kaymakamlığında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi."

Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, “Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum” yanıtını verdi. Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldılar.

Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, enkazın bulunduğu bilgisini arama çalışmalarına katılan üyelerinden birinin gönderdiği metin mesajıyla öğrendiklerini duyurdu.

/ İHLASSONDAKİKA

Konu FarukARSLAN. tarafından (03-27-2009 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla