Öncelikler odunpazarı belediyesi hayırlı olsun,,,
Hasan hocanın seçimi kaybetmesine çok üzüldüm, çok inanmıştım kazanacağına,, son hamleler galiba geri tepti,,, haklı olan bizdik ama erşen mazlumu oynadı ve kazandı
Keşke diyorum keşke 15 gün önce yazdığım bu yorum gerçekleşmeseydi keşke diyorum tepebaşıda ak parti olsaydı ama maalesef doğru bir tespitte bulundum. Hem tepebaşı seçimi hem de tepebaşı bölgesi ak parti büyükşehir oylarına bakınca hiçte yanılmadığımın farkına üzülerek vardım, neden böyle bir hata yaptılar neden göz göre göre (bazıları müstesna) buradaki menfaatçi kendini bilmez tepebaşı gençlik üyelerine müdahale edilmedi esentepede yemek kitabı dağıtırken anneye verip genç kzıına senin başın açık sana yok diyen bir zihniyet nasıl üyemiz olur hemde gençlik kollarında. Ben yeniden diyorum tepebaşı gençlik kolları ince bir elekten geçirilsin artık bedeli çok ağır oldu hemde çok...
Alıntı:
divaneoldum Nickli Üyeden Alıntı
BÜYÜKŞEHİR HASAN GÖNEN HOCAMIZ, ODUNPAZARI BURHAN SAKALLI BEYEFENDİ, yalnız dürüst olmak gerekirse tepebaşı Murat Canözer demek istiyorum ama içimde bir şüphe var İNŞAALLAH 30 marttan sonra bu yorumu okurken üçlü oldu hepsi derim ama ne bileyim içimde bir şüphe var... bilmem ki belki tepebaşı gençlikteki arkadaşlar sankim biraz uyuyormu? Sankim bizler hem odunpazarı hemde İl geçlik kolları her sokakta koşarken tepebaşındaki (bazı arkadaşlarımız müstesna) görevli arkadaşlar pek görevli değilde pek isteksiz gibi görünüyor, İNŞAALLAH beni utandırrırsınız Bir not daha eğer içimdeki şüphe gerçekleşirse tepebeşı gençlik iyice bir incecik elekten geçirilmeli diyorum,, bence yani kimse üstüne alınmasın)
|