Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-31-2009, 12:12   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Adam gibi Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim CHP ile MHP birbirine ilke olarak ne kadar uzak ama seçimlerde ittifak yapabiliyorlar.

Siz ise din kardeşlerinizi desteklemiyor, hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.

Bu arada SP hangi ilde belediye seçimlerinde kazanacaktı da AK Parti engel oldu? Söylermisin bana?

1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3-
Alıntı:
hatta bazı yerlerde sırf AK Parti gelmesin diye CHP'ye, MHP'ye ya da DTP'ye oy veriyorsunuz.
Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla