Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-31-2009, 12:24   #4
Kullanıcı Adı
Adam gibi Adam
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Biz sizinle din kardeşiyiz de siz bizimle din kardeşi değil misiniz? siz niye bize hiç bir yerde destek vermediniz?

2- Genel seçimlerde chpnin dspyi meclise soktuğu gibi niye saadeti meclise sokmayı düşünmediniz?

3- Demişsiniz belki mhp için bi şey demem, belki bazı yerlerde şahsi olarak mhpye olabilir ama chp ve dtp konusunda asla kabul etmiyorum... ben saadetcilerin blok halinde hiç bir yerde chp ve dtpye destek olacaklarını kabul etmiyorum. Bunu bir iftira olarak kabul ediyorum.

Sırf akp gelmesin lafını da aynı şekilde kabul etmiyorum. Belki yerel olarak adaya olan kızgınlık olabilir veya şahsi şeyler olabilir ama asla blok olarak saadetciler AKP GELMESİN DE.... diye bir mantıkla gidip chp ve dtpye destek olmazlar.

Bakın çok açık yazıyorum:

Bırakın babamı, babam başkan adayı olsa, kardeşim meclis üyesi adayı olsa, oğlum büyükşehir belediye başkanı adayı olsa chpye oy vermem.

okey?
Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın. Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.
Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.
Adam gibi Adam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla