Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-31-2009, 13:06   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Adam gibi Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue]Kardeşim burada şahsınla alakalı konuşabilirsin. Ama tüm Saadet camiası adına konuşamazsın.

Yani bu tartışma şeklinize bayılıyorum

Ben bir saadetci olarak saadet camiasına adına konuşamam...

Güzel...

peki sen saadet karşıtı olarak hangi hakla saadet camiası adına konuşuyorsun?

Saadetciyim saadet adına konuşamam ama sen konuşursun!!

Alıntı:
Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum.
Bu durumda ben de sana aynı şeyi söyleyebilirim.
Sen vermemiş olabilirsin ama diğerlerinin vermediği ne malum? akpliler de dtpye, chpye oy verdi...

Hadi ispatla

Peki bunu neye dayanarak söylüyorum.

Alıntı:
İşte ispatı:

CHP'nin, MHP'nin ya da DTP'nin kazandığı belediyelere bak. Saadet'in İl genel meclisinde aldığı oyla, belediyede aldığı oy arasında fark var.

Mesela bir ilde, il genel meclisinde saadet yüzde 4-5 alırken, belediyede yüzde 1 alıyor. Peki bu yüzde 4-5 nereye gidiyor. Tabiki MHP'li, CHP'li ya da DTP'li belediye başkan adayına. Tüm illerde Saadet Partisi'nin il genel meclisi ve belediye oy oranlarına bakarsan, aradaki farkı görürsün.

ya yazmayım diyorum ama zorla yazdırıyorsun.

yahu arkadaş sen müneccimmisin?

İl genel meclisinde saadete oy verenlerin belediyede mhp, chp, dtp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu yazarken hakikaten hiç utanmıyor musun?

O kişilerin AKP oy vermedikleri ne malum?

Bu kadar mı karardı gözlerin, bu kadar mı saadet düşmanlı var sende?

Tekrar soruyorum:

1- O kişilerin dtp, chp, mhp oy verdiğini nerden biliyorsun?

Bunu ispatlaman gerekmez mi? İspatlayamazsan müfteri durumuna düşeceğini biliyor musun?

2- Bu kişilerin akpye oy vermediklerini nerden biliyorsun?

Alıntı:
Mesela Adana belediye seçimlerinde bizi destekleseydi, fena mı olurdu? 2 bin oy farkıyla kaybettik.
İyi olurdu gayet iyi olurdu.

Ama bunu söyleyebilmeniz için saadeti biz şurda destekledik diyebilmeniz gerekirdi.

Genel seçimlerde meclise soktuk, ittifak yaptık vs. diyebilmeniz gerekirdi.

Bunları diyebilir misiniz?

hayır.

o zaman susun lütfen.

Her şeyi karşı taraftan beklemeyin.

Hep bana hep bana mantığı yanlıştır.

Siz kendinizi dev aynasında gördünüz. Bu dev aynasında görme huyundan vazgeçerseniz o zaman daha makul fikirler ortaya çıkarabilirsiniz.

Genel seçimlerde saadeti koltuğunuzun altına alsaydınız, bugün mecliste 20 kadar saadetli olsaydı daha iyi olmazmıydı?

başörtüsü gibi, katsayı gibi, ihl gibi vs. konularda mecliste desteğe ihtiyacınız olduğunda bu güzel olmazmıydı?

Chpnin dspye yaptığını yapamadınız şimdi de konuşuyorsunuz.

İlk adımı atması gereken sizsiniz... Siz iktidarsınız.

Son olarak ilk bölüme dönüyorum ve evet saadet adına ve çok net olarak konuşuyorum:

SAADETCİLER BLOK HALİNDE CHP, DTP'YE OY VERMEZ.

Verir, verdiler diyenler bunu ispatlamalılar, ispatlayamadan yazanları Allaha havale ediyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla