03-31-2009, 23:52
|
|
|
Alıntı:
usame Nickli Üyeden Alıntı
BAK GÜZEL KARDEŞİM ERİ OTURALIM DOĞRU KONUŞALIM......BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ NE GEREK VAR BU KONULARDA BİRBİRİMİZ KIRMAYA..........AÇIKÇASI SEÇİMDEN ÖNCE AKP %38 CİVARI ALACAK DEDİM VE ALDI ŞUAN ETRAFIMA BAKIYORUM SAADET VE MHPNİN OY ARTTIRMASI ŞİMDİDEN BİR FİKİR DEĞİŞİMİ OLUŞTURDU VE 2 SENE SONRAKİ SEÇİMLERE KADRA BU YIPRANMAYA DAYANAMAZ...........AKP
|
Kırmaya ne gerek var diyorsunuz ama hemen diğer bütün siyasi konularda değer verdiğimiz Partiyle alakalı kırıcı yorumlarda bulunuyorsunuz..
Geçen dönemdeki seçimler içinde ''saadet meclise kesin giriş yapapcak'' deniliyordu ama gördük.. 
Saadet'in oy oranının artması Ak Partimizin başarızılığından vs değil sadece yaptığı çıkış,reklam ve propagandalardır.. Doğan grubunun'' yeterki ak parti bölünsün, sp'yi kanallarınızda çıkartın,reklamını yapın vs'' gibi adice sözlerini hatırlıyormusunuz..? 
Ak Parti yıpranmadı.. Kaybedilen bir çok il ve ilçedeki sorun teşkilatlardan kaynaklanıyordu ve bu nedenle kayıplarımız oldu..Gelecek seçimlerde yenilenmiş tekilatlarımız ve projelerimizle dahada yükseleceğiz inşAllah..İnşAllah diyorum, çünkü sizler gibi kesin ve büyük konuşmak Allah'ın gücüne gider..Sonrasında böyle sizler gibi düşeriz.. Allah muhafaza.. (:
O kadar yıpranmaya dayanamaz vs diyorsunuz.. Biz ne yıpratılmalarla karşı karşıya kaldık.. (laiklik,irtica,başörtüsü,ETÖ,ekonomik krizi hükümete mal etme,teşkilatlardaki sorun ve yanlışları hükümete,başbakana mal etme,halkı kışkırtma,yalan ve iftira kampanyaları vs vs...) Hala dimdik ayaktayız..! Dayandık,dayanıyoruz.. Bizi yıpratmaya çalışanlar dilediklerini yapsınlar,kardeş bilip oy vermesekte desteklediklerimiz sırtımızdan vursunlar..Boşş.. Yine dayanırız..!! Müsterih olun..
|
|
|