Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 00:40   #3
Kullanıcı Adı
k.dangir
Alıntı:
usame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KARDEŞ BELLİKİ SENDE CEHL-İ İNADİ VAR İSLAM ALİMLERİ BU TÜR İNSANLARI İKNA EDEMİYORSANIZ SAKIN VE SAKIN TARTIŞMAYIN DİYOR....BELLİKİ SEN BURADA CANLI ÖRNEKLEREDE İNANMIYORSUN NE YAPABİLİRİM .........BU ARADA DEVLETİN PARTİYE VERDİĞ PARA PARTİNİNDİR İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR BİZ BUNALARA FATURA GÖSTEREMEDİMİZ İÇİN CEZA ALDIK.........SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRULUĞUNA O DÖNEMDE BİR ÇOK AKRABAMIN VE AİLEMİNDE BU OLAYLARDAN ETKİLENMESİNDEN BİLİYRUM EMİN OL O PARA MÜSLÜMANLARA GİTTİ SANA SADECE BU KADAR SÖYLÜYORUM........
belliki sizin alimler dini yanlış yerden öğrenmiş. peygamber efendimiz ebu cehilin yanına kaç kere gitmiş biliyormusunda diyosun böle kişilerle muhattap olma diye bu karşındaki insanı küçük görmektir.... bide derlerki konuşma çünkü onu günaha sokuyosun .. bak kardeşim devlet benim sensin ayşe ahmet mehmet.. benim param partiye oraya buraya el altından verilsinm diye verilmiyor.... ben bir markete gitsem alışveriş yapsam ve 1 dk sonra gidip kasiyere bunu değiştirecem desem bana fiş sorar beni hatırladığı halde... böle durumalrda kanıt gerekir.... pekala hükümetimizin yaptığı gibi para ve bağış toplayabilirdi.. böle karanlık işler bize ters geliyor.

bana bunun doğruluğunu kanıtlayamazsın elinde delil ve belge yok.... ünlü yahudi istihbarat ve ajanlarının bilgisi dışında filistine yine ünlü rus ajan ve istihbaratlarının bilgisi dışında çeçenistana para ve silah gönderilemez ... bence burada bir çıkmaza girer senin bu savunduğun olay... bugün iranın yolladğı silahlara israil askeri tarafından el konulmuştur....canlı örnekte verdiğin yok... kendinin doğru benim yanlış olduğumu savunuyosun ... objektif değilsin...
k.dangir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla