Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 14:36   #10
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim mantık cerceve mi siz belirleyemezsiniz bu bir ! İkincisi Urfa belediye olarak işçilerinin maaşını ödeyemez hale geldiğinde Başbakan sahip çıktı urfa ya ! Aktarılan paralara bir bakın isterseniz ! Ben Fakıbaba suçludur demek istemiyorum ! Ama Başbakanın özel desteğpi karşılıksız kalmamlıydı . En büyük suç vekillerin rant saglayamadıkları için Fakıbaba'nın önünü kesmeleri oldu !
Ben Turgut Altınok Tavrı beklerdim sadece !
Alın işte. Çıkmış işkembe-i kübradan kelimeler!

1-Sizin mantık çerçevenizi belirleyen yok! O mesajdan bu yorumu çıkarıyorsanız harbiden mantığınız dar kalıplarda tıkılı kalmış demektir!

2-Başbakan destek vermişmiş. Başbakan yapmayacaktıda babammı yapacaktı? Başbakanın vazifesidir o! Vermek zorunda! Bunu kullanmak acizlikten ötesi değildir! Kullanacak hiçmi birşeyiniz kalmadıda edilen hizmetleri göze sokar oldunuz!

Ayıptır ayıp! Bir nebze utanma arlanma olsa bunları dile getirmekten sakınırsınız!

Ayrıca başbakan vermişse Fakıbaba'nın ela gözüne değil, kendi belediye başkanının urfa halkına hizmet etmesi için vermiştir! Utanın be utanın!

3-Fakıbaba zaten AKP'den aday olmak için Ankara-İstanbul-Urfa arası mekik dokudu dedim! Gidin bir daha okuyunki göresiniz! Bu karşılıksız bırakmakmıdır?

Aday gösterilmesine engel olan beş milletvekilinin lafına kanan başbakandır. Fakıbaba ise aday olmak ve konuşmak için defalarca Ankara'ya gitti geldi!

Daha ne yapacaktı! Hem partimizden aday göstermedik. Hem farklı partiden aday olmasını engelledik. Üstüne tahrik edici onlarca açıklama yaptık! Cephe aldık ona karşı! Yapmadığımız vefasızlık kalmadı!

Daha ne vefa bekliyorsunuz ondan!

Beygir gözlükleri olmadan bir daha bakın bakalım! Kim vefasızlık yapmış kim yapmamış!

Hele siz şunu deyin bana. Napacaktı adam daha? Ne vefa bekliyordunuz? Bunca edilene rağmen gelip el etek öpmesimi gerekiyordu!

Ceket lafzı demogoji konusu olur elbet! Kullanma olmasın! Siz burada adamın SP'ye geçmesini hazmedemezken o kişinin ve urfa halkının bu cümleyi hazmetmesini nasıl beklersiniz!

Ne demektir ceketimizi çıkarsak başkan seçtiririz! Seçmenin vicdanına hiç saygı duyulmadığını göstermiyorda neyi gösteriyor! saygısızlık değilde nedir bu lafızlar! Utanmadan birde bunu savunmaya kalkmayın şimdi!

Yapılan hataların ceremesidir şuan çekilen!

Günahı kendimizde arayacağımıza adamın bir partiye geçmesine takılır olmuşuz! Yalnız bırakmasaydınızda geçmeseydi paşam!

Sonumuz pek hayr değilya. Hadi hayırlısı diyelim!
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır