Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 16:01   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

=) =) =)

Pardon ama siz bu mesajımı nasıl okudunuz? Yok yok dalga filan geçmiyorum. Gerçekten çok merak ettim nasıl okudunuz?

Orda ahkam kesen 10 ayaklı böceklere cevabınızı gidin o konularda verin dedim. Hani sizin şu geri zekalı dediğiniz güruh varya? Onlara hitabendi o =)

Avukatlık yapanda kim? Harbiden tebessüm ediyordum şuan dahada derinleşti tebessümüm =) Üzerini kaplayan acıma duygusunu hiç söylemiyorum bile...

Ama mesajlarımı anlamadan sırf cevap vermek için yazdığınızı aşikar kılmışsınız =))

Ben burda söylemeyin demedimki. Burada söylüyorsanız bizimde konuyla bağdaştırıp üzerimize alınmamıza laf etmeyin dedim! =)

Ama idrak edemediğiniz için napsak ne çare?

Ben laflarınızı çok güzel idrak ediyorum..Haddinizi aşmayın..!! Ben o her yorumuna saygısızca laf edip aşağıladığınız diğer üyelerden değilim..Evet altta kalmamak adına yorum yapıyorum..!! Yaşıma eğitmime önce alay eder mahiyette soru soruyorsunuz sonrada ''efendim bunları sormak saygısızlık mı oluyor..?'' diye üste çıkıyorsunuz utanmadan.. Evet bana göre benim ''sorguladığınız'' eğitimime göre bu saygısızlığın en önde gidenidir.. Kendi ahlak anlayışınızla başakalarınınkini karıştırmayın.. Ben fikrimi kendimce belirttim..Yaşımdan eğitimiden size ne..? Uzatıp bulandırıyormuşum.. Hadsizliğinizi,küstahlığınızı sürekli öne sürmem dokundu mu size..? Bu saygısızca ve alaycı üslubunuzu devam ettirdiğiniz sürece dahada dokundurucam emin olun..!!

Konuyu baltalamamaktan söz ediyorsunuz ama hemen her yorumda insanların muhakkak kişisel bir özelliğine vurgu yapıp alaycılığınızı devam ettiriyorsunuz..!!

Konu siyasetle ilgili olduğu halde başka yerlere getiren benide getirmek zorunda bırakan sizsiniz.. Buyurun baştan sona karşılaştırsın herkes..Kim konuyu baltalamış..? Sizin amacınız başka çok çok iyi anlıyorum merak etmeyin.. Başka yerden kuyruk acısı var hatrınıza geldide o nedenle vuruyorsunuz.. Merak etmeyin..Hiç geride kalmıyacağım.. Buyurun devam edin.. Ben cevabımı esirgemem..Hakaretse hakaret..Hak edene anladığı dilden..!! Buyurun..