Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..
Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!! Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!!
|
BAKINIZ ASABİ BAYAN SİZ ANLAŞILDIKİ AZIMDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KESİN KANIT İSTİYORSANIZ CİHADA GİTMİŞ TANIDIKLARINIZIN OLMASI LAZIM VE BEN BAZI AKRABALARIMI CİHAD MEYDANLARINA GÖNDERDİM VE GELENLERİ DE DİNLEDİM ORADA NELER OLUYOR ŞU AN ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM........................SİZ KAFAYA TAKMAYIN GİDEN PARA GİDİYOR................İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN................EĞER SİZ HAKLIYSANIZ BİZ ÖBÜR TARAFTA ALLAHIN HUZURUNDA CEZAMIZI ÇEKERİZ ......................AMA YA BİZ HAKLIYSAK ON BİNLERCE İNSAN ORASI İÇİN HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR ORALARA BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR.....................AMA SİZİN İÇİN HAVA HOŞ ALLHIN AYETLERİNİ UNUTUP ...............YAN GELMİŞ YATARKEN KARDEŞLERİMİZ NE ÇEKİYOR UMRUNUZDA DEĞİL DEVAM EDİN AHİRETTE YÜZYÜZE GELİCEZ MERAK ETMEYİN.............