04-02-2009, 01:52
|
|
|
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı
bAKIYORUM kÜFÜRLER Hakretler Diz boyu Yazık...
Kim Aşağalık Bir Zümremi Şahısmı ? ( Lütfen Egolarınız Klavyeler ile Tatmin Etmeyin... )
İsmail Ağa Ve Ya Bir Başkadeyiş ile Mahmut Efendi Cemaati (Lütfen Bu isimler üzerinden bir birinize İçinizi Dökmeyin )Ben hiçbir Din Adamının Siyasi Yorum yapmasını doğru bulmuyorum ama Mahmut Efendinin Tarafı ortada...
Birilerinin Kokuları bunu Deşifre etmiştir... Yazık..
|
Yapma abla sende mi..? Gelip burda adice hakaretler yağdırıp,dinimizi imanımızı sorgulayanlara diyecek hiç mi lafınız yok...? Kime yazık..? Ne ismail ağaya nede Mahmud efendiye bir hakaret bir söz yok burada..Ak partili olan binlerce nakşi var.. Bunu buraya gelip siyasi düşüncesini dine alet eden GERİZEKALILARA söyleseniz..!! Adam gelmiş ''size tebliğ yapıyorum'' diyor.. Biz kafirmiyiz..??!! Tebliğ müslümana yapılmaz kafire yapılır.. Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! Siyasi partisini savunacak diye müslüman kardeşine iftira eden(şarap içenler) müslüman olabilir mi..? Efendiyi bulaştırmayın diyorsun ama ''EFENDİNİN TARAFI ORTADA,BUDA BİRİLERİNİ KORKUTUYOR'' imasında bulunmuşsun..Bu uyarı mı yoksa içinizdeki siyasi yorum mu..? Bu gafillerin savunuculuğunu yapan(gizlidende olsa) sizleride anlamıyorum..Gidiyorsunuz gözlerden yavaş yavaş.. Kime yazık..?
|
|
|