Konu
:
YAKIN TARİH SERİSİNE DEVAM! Yakın Tarihin Kara Delikleri -4 | Mustafa Armağan
Tekil Mesaj gösterimi
04-02-2009, 01:52
#
3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
tyranid
Nickli Üyeden Alıntı
faruk abi okundun mu nasıl kitap, açıkçası beni cezbetti yarın alsam mı ki operasyon ergenekon bitti sıkıldım evde :S
Nasıl mı?..
Harika....
Temin edebilirsen bence ilkinden başla. 4 serili kitap bu. Ama her biri birbirinden bağımsız.
4 kitaptan hangisine ulaşırsan ulaş al oku pişman olmazsın.. Mustafa Armağan'ın üslubuya ve kaleminin akıcılığıyla tanışırsan yalnız bu kitabı değil diğerlerini de kolay kolay bırakamazsın elinden...
Bu kiapta da gerçekten insanı 'şok' edecek yakın tarih belgelerini, iktibaslarını ve yorumlarını göreceksindir temin edersen..
Mesela;
M.Kemal'in Erzurum Kongresi konuşmasının nutukta nasıl makaslandığı...
Karabekir paşanın trabzon ve milli mücadeleyi anlatışı..
Menderes'imiz hakkında bilinmeyenler..
Dava arkadaşı Medeni Berk'in cezaevinde eşiyle iç yakan mektuplaşmaları..
Fevzi Çakmak'ın cenazesinin kockosa CHP'nin alaşağı olmasına bir vesile olduğu...
Lozan'da Çanakkale Şehitliğini nasıl İngilizler'e verdiğimizi ve halen oraların onların toprağı sayılması...
Menemen'in deşifresi... (buna 2. seri de de bayağı değiniyor)
Mesela Aşar vergisinin kaldırılmasının yanlışları ve bu konuda atılan GÜZEL YALANLAR...
İnönü'nün Nutuk'u yasakladığı...
Cumhuriyetin ilk yıllarında Çankaya Köşkünü basan birTopal Osman'ın hayat derinlikleri...
88 yıl önce İstiklal Marşı'mıza karşı çıkanlar ve mecliste bunu dillendirenler...
İnönü'nün başı kapalı ve 'irticacı'(!) annesi...
Türk Hukuk Devrimi'mizin 'çakma'lığı...
Terakkiperver Parti'sini kapattıran nedenler-sebebler..
İnönü'nün Sakarya Meydan Muharebesi'nde Ankara Hükümeti tarafından aldığı OSMANLI MADALYASI (burada da ankara'nın nasıl İstanbul özentiliğinde olduğunu görüyoruz)
M.Kemal'in ölümü ve snrası ile ilgili enteresan bilgiler . . .
VESAİRE VESİRE VESAİRE... TAM 319 SAYFA YAKIN TARİHE DOYUCACAK BİR KİTAP...
Bana sorarsan yarın düş yola al, tarihle yüzleş..
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul