Alıntı:
Alameti_Farika Nickli Üyeden Alıntı
Böcük dersen ezerler seni. Bunu sakın unutma. Sen istediğine istediğin gibi konuşacaksın, birileri konuşmaya kalktımı susturmayakalkacaksın. Senin gibi kıt akıllı cahiller haddinizi bileceksiniz. RTE adam gibi işler yapsa idi eyvalah sözüğmüz olmaz. Ama iktidara geldiğinden beri, yandaş - yalaka ne varsa etrafında topladı, kadrolaşma yaptı. Demokrasi budur aslanım. Gerekirse en ağır şekilde eleştirilecek. Sizlerde buna saygı göstereceksiniz buna mecbursun anladın mı? Senin AKPne oy vermek zorunda değiller. Vermeyenede bu şekilde konuşamassın. Sen kimsin ki diyeceksin? Seviyen nedir haddinemi düşmüş. Sen önce başındaki takkeyi çıkart.
|
bana bak sen çok oldun sen kimsin de bana haddimi bildireceksin

ben kıt akıllıysam sen beyinsizsin beynin olsa çevrende olup bitenlere böyle gözünü kulağını kapatmazdın. demokrasiyi bana sen mi öğreteceksin siz ne yaptınız demokrasi adına ?!! tekrar söylüyorum ben akpye oy vermeyenler hakkında konuşmuyorum herkesin akpye oy vermek zorunda olmadığını söylemiştim yukardaki yazıyı gözündeki o at gözlüğünü çıkarıp okursan daha iyi görürsün ama galiba senin beyne sinyal geç gidiyo
ayrıca sen takkeye baş örtüsüne fazla dil uzatma istersen

çünkü onlara uzatılan ellere ve dillere karşı acayip bi allerjim var o dilini koparırım

sen kimsin ki benim dinimin gerekleriyle ilgili böyle pervasızca konuşacaksın!!!