Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2007, 19:31   #12
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Kültür'e SOLCU BAKAN
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Tespitlerin doğru olabilir hocam...Ama senin bahsettiğin sol tabanı değil ki chp dsp tabanı...

Ben her zaman ifade ediyorum chp sol bir parti değildir diye..Bence gerçek anlamda bir solcu chpye oy vermez..Sol görüşlü insan,her şeyden önce özgürlükçüdür...Başörtüsü konusunda chpnin tavrını anlatmaya gerek yok..Sol görüşlü insan adaleti,eşitliği savunur,chpnin oylarını nerden topladığını çok iyi biliyoruz..elit tabaka tabir edilen zengin işadamları ve kokana eşleri...

sol görüşlü insan demokrasi hayranıdır...chpnin cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde ne kadar demokrat olduğunu herkes gördü...

diye uzar gider bu liste...

Yani,senin verdiğin seçim sonuçları partilerin aldığı oyları gösterir.insanların siyasi görüşlerini değil...sana göre ak parti sağ partidir,diğerine göre sosyal demokrattır,kimine göre merkezdir...

Tekrar ifade etmek gerekirse;
Sol görüşlü olan pek çok insan,chpli demiyorum sol görüşlü diyorum oyunu ak partiden yana kullandı...
Katılıyorum hocam... türkiyedeki gerçek sol chp dsp değil onlar devletin elit kesimin meclisdeki temsilcileri...

geRçek solcular Baskın ORAN Ahmet İNSEL Ufuk URAS Hasan CEMAL gibi isimlerdir....bu isimlerle ben baykalı yan yana düşünemiyorum gerçekten