Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Partiden yada bağımsız aday.. Ne farkeder.. Halk onu bağımsız aday diye seçmiş.. Oda kalkıp Saadet Partisine geçiyor.. Ne farkı var.. Sizin düşüncenize göre buda seçmenin oyuna saygısızlık değil mi..? ;)
|
Öncelikle benimsaadet partili olduğumu bildiğiniz için fakıbaba örneğini verdiğinizi biliyorum.
halbuki fakıbaba akp aday yapmayınca saadete geçmişti, ama akp bizden yoklamaya katılan birisi başka bir partiden adayolamaz diye seçim kuruluna itiraza hazırlanınca yasak gelmesin diye bağımsız aday oldu ve tüm seçim boyunca seçimden sonra saadete geçeceğim dedi, hatta mitingde kurtulmuş ile birlikte saadet bayraklarıyla konuştular,miting yaptılar.
yani burda özel bir durum var.
Ha akpden bir belediye başkanı seçilir ve daha sonra istifa eder ve saadete geçerse evet aynı şeyi söylerim başkanlığı düşürülsün.
Hatta ben eskiden beri şunu da düşünürüm:
Anayasa birmadde konmalı, milletvekili de partisinden istifa ederse ancak bağımsız kalabilir, bir başka partiye geçerse milletvekilliği düşer dense derim.
benim düşüncem budur.
Parti pırtı mühim değildir görüşlerimde her zaman dik dururum, partim için görüşümü bükmem.