Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2007, 19:44   #16
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart Kültür'e SOLCU BAKAN
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle haklısın loneliness...Chp solculuğun tam aksine faşist bir partidir bir kere mhp gibi...
Ben Solcuları ve sol partileri tartışmıyorum.Kelime anlam bilgisi yapmıyorum..Bazı gerçekler var! Mesudum dediki
solcular oy vermeseydi Akparti %47 almazdı Dedi ..Bende bunun üzerine 3 seçimin sonucu bu konuya ekledim.Sonuçlar gösteriyoki Dyp,Anap,Saadet,Mhp nin oylarını aldık ..
orasini bilemezsin kardes elimizde o insanlarin kimlere oy verdigini ölcecek bir alet yok..belki gecen secimde saadete oy veren bu secimde chp ye verdi bana vermedi diyorsan siyaset konusunda cok fazla derine inmemissin demektir kardes..
cünkü biz burada sag, sol kavramlari üzerinde tartisirken büyük kitle bu kavramlari göz önüne almadan adaya yada o anin sartlarina göre oy verebiliyor...
benim iki tane amcam var ikiside ömürleri boyu ecevite oy vediler son iki secimde ak partiye verdiler iki parti arasinda gidis, gelisler olmasi gayet normaldir..
yani gecen secimde chp ye oy verip bu secimde ak partiye oy verenlerde vardir tam terside!..
secim sonuclarini toplayarak ortaya cikaracagimiz sonuc dogruyu yansitmaz cünkü kimin, kime oy verdigini bilmek zor ama size tavsiyem konda sirketinin siyasi egilimlerine bir bakmaniz..
secmenin farkliliklarina bakiniz göreceksiniz ki hicte azimsanamayacak sol görüslü secmen yada bir önceki secimde oyunu sol partilere vermis secmen simdi ak partiye vermistir..
99 yilinda ki secimde yüzde 18 oy alan dsp bütün oylari soldan mi almistir, yada gecen secimde yüzde 7 oy alan gp bütün oylarini sagcilardan mi almistir..
ben cok basitce sag ve sol kavramlarin tanimini bekliyorum..
saygilarimla... ;)