Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Yalçın üstadım ...
Zamana bırakalım , yorumlar için erken diyoruz ama hassas noktalarda taviz verildiğini görmemek biraz haksız kayırmaya giriyor gibi geldi bana.
roj tv için Türkiye senelerdir girişimde bulunuyor ve Danimarka yönetimi tarafından bugün verilen cevaplarla geçmişte verilen hep cevaplar aynı , yani hiçbir şey olmayacak bu konuda.
Karikatür krizindeki durum ise ; bu terbiyesizlikten dolayı özür dilenmesi isteniyor , bu özürü bekletmenin sizce ne manası var acaba ? Çıkıp özür dilemesi için ne gibi bir karar alınması gerekiyor veya toplantılar sonucumu bu özür dilenmeli ?
Ne bir özür dilenecek nede roj tv kapatılacak. Biz yediğimiz laflarımızla , geri çektiğimiz vetomuzla kalacağız. Duruşumuz çok kötü , içler acısı. Adamlar resmen geldi kafa kola alıp allem kullem yapıp istediklerini alıp gittiler. Bu konu bu kadar basittir.
Azerbaycan kadar olamadık , yazık.
|
Bu azerbaycan konusunu gündeme getirmek istemiştim, görüşleri almak istemiştim unuttum.
Teşekkür ederim.
Azerbaycan çok sert tavır koydu.
Bu konuda ne düşünüyor arkadaşlarımız acaba?
Ermenistanın gönlünü alacağız derken dostumuzdan da mı olacağız yoksa?
Ben ermenistan konusunda azerbaycanın gönlünü almadan, okeyini almadan bir adım atılmasını doğru olmadğını düşünüyorum.
Ne dersiniz?