Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı
Sadece kendi fikrimi söyledim bu konu üzerinde ve en azından bu konuda "kesin olarak bu böyledir" diye de bahsetmedim. Elbette ki forumu fikir alışverişi için kullanacağız, yoksa bir kişi yazdı diye "bu zaten benim söyleyeceğime benzer şeyler yazmış" veya "üstteki arkadaş söyleyeceğim şeyleri yalanlamış" diyerek görüş belirtmememiz bence forum ortamında bir kısırlık oluşturur. Haksız mıyım?
Ayrıca Numan Bey görüşlerini belirtmesine ben hiçbir şey söylemiyorum, aksine siz benim görüş belirtmemi istemiyorsunuz burada. Bence bu ikileme düşmemeye çalışın mesaj yazarken.
|
Sayın morte:
Bakın şu yazıyı siz yazdınız.
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı
Laf olsun, torba dolsun niyetiyle konuşmuş gibi duruyor biraz.
|
Hem bu yazıyı yazıp hem de diyorsunuz ki:
Alıntı:
Ayrıca Numan Bey görüşlerini belirtmesine ben hiçbir şey söylemiyorum, aksine siz benim görüş belirtmemi istemiyorsunuz burada. Bence bu ikileme düşmemeye çalışın mesaj yazarken
|
Peki bu mudur yani sizin görüş belirtmesine bir şey söylememek?
Bir parti genel başkanı için laf olsun torba dolsun niyetiyle konuşmuş gibi duruyor demek fikir söylemek midir?
Ben sadece sizin yazınız üzerine de yazmadım, genel yazdım.
JETONU YENİ DÜŞMÜŞ, KURTULMUŞ EFENDİNİN BUNLARI SÖYLEMESİ BOŞ VS. demek de benim yazımdaki kastettiklerim arasındaydı.
Fikre, düşünceye her zaman evet arkadaşım, ama sırf karşıt görüşte diye insanlara bu şekilde hitap etmeye hayır.
Sayın kurtulmuş obama ile ilgili görüşlerini söylemiş, arkadaşımız da bu konu başlığını açmış.
konuşmada yanlışlık varsa yanlışlarını söylersiniz, doğruları varsa doğrularını söylersiniz.
Ama jetonu yeni düşmüş, laf olsun diye konuşmuş vs. bunlar fikir söylemek değildir bana göre.
Selamlar sunarım.