Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 11:49   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam sen istediğin gibi anlayabilirsin ama burada benim anladığım şu:daha önceki dönemlerdede başötülü olarak toplantıya katıldım herhangi bir uyarı almadım siz niye böyle uyarıda bulunuyorsunz diye anladım
Öyle bir beyan yok ama siz tabiki böyle anlayabilirsiniz.

Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Partili Cumayeri Belediyesi Meclis üyesi Türkan Yağmur ise "Uyarının yasa gereği olduğunu bilmiyordum. Şu an için bir sorun yok. Türbanımla toplantılara girebiliyorum." açıklamasında bulundu. (CİHAN)
Hatta "uyarının yasa gereği olduğunu bilmiyordum" diyerek bunun normal bir şey olduğunu, yası gereği olduğunu da zımmen kabul etmiş hanımefendi. Etmeseydi yasada böyle bir şey yok vs. derdi değil mi?

Ama sonuçta bu hanımefendi başı örtülü olarak toplantılara katılıyormuş, başkan da bu normal bir yasa gereğidir, herhangi bir sorun yoktur dediğine göre burda birbirimize laf atmanın, birbirimizi taşlamanın bir anlamı kalmıyor.

İnşaallah bu ülkede başörtüsü diye bir sorun kalmaz, ilgililerimiz, yetkililerimiz,derin ve derin olmayan devletimiz bir an önce başörtüsünü, islamı hazmederler ve bizde buralarda boşuna gereksiz yazılar yazmak zorunda kalmayız.

Konu redyellow tarafından (04-08-2009 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla