Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2009, 18:33   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Arkamdan koşma beraber ağlatalım dünyanın anasını...

Bu mazlum millet hep birilerinin vaatleriyle karnını doyurmaya alışmış. Yok sizi AB ye alacağız , yok siz bizim stratejik ortağımızsınız, yok Müslüman aleminden özür dileyeceğim diye söz verip , ardından dalgası geçilen bir millet olduk hep. Milleti anlarım anlamasına da , Bizim bu AB ve ABD yalakalarına ne demeli. Danimarka geldi ağızlarına bir parmak bal çaldı, ne özür var ortada ne de vaatleri için bir Adım. Obama geldi senin meclisinde sana ahkam kesti Ermeni sorunu çöz diye, alkış tufanı. Bu nasıl siyaset , bu nasıl politika, bu nasıl devlet adamlığı, bu nasıl yüzsüzlük, bu nasıl ahmaklık. Bu ne gurursuz siyaset.

Obaama aday olduğundan beri bir kısım medya (ZAMAN, SAMANYOLU VS.) Obamayı şirin göstermek için canhıraş bir uğraş içindeler. Babalarını bu kadar sevdiklerini sanmıyorum bunların. Neymiş efendim Müslüman bir aileden geliyormuş. Neymiş efendim Medeniyetler İttifakını destekliyormuş. Tabi Dinler arası diyaloğa verdiği desteği unutmamak lazım.
Hal böyle olunca SAMAN grubu Obamaya toz konduramıyor.

Yahu millet uyanın. Bize bizden başka dost yok. Onu bunu bize dost göstermeye çalışan ahmaklar uyanın.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla