Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 17:33   #5
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyle bir milletiz ki.. Atatürk'ü seven ateistler ''Atatürk ateistti'' diyor,Atatürk'ü seven müslümanlar, ''Atatürk inanan bir müslümandı'' diyor, Atatürk'ü seven liberaller ''Atatürk liberaldi'' diyor, Atatürk'ü seven laikçiler ''Atatürk yalnızca laikti'' diyor, Atatürk'ü seven aleviler ''Atatürk sünni değildi,aleviydi'' diyor ve hatta öyle ileri gidiliyor ki Atatürkü seven bazı takım taraftarları ''Atatürk Galatsaraylıydı,yada ''hayır Atatürk Fenerbahçeliydi..'' diyor..

Yani kim neye inanıyorsa onuda ona göre yönlendirme çabası içersine giriyor buda beni çok güldürüyor..Yazık diyorum..
Evet doğru bir tesbit.Gerçekten herkez kendi tarafına çekmeye çalışıyor Atatürk'ü.Görmek istediği gibi görüyor.Bir yarış üzerine girilmiş ve sanki Gazi gelecekte kim beni daha çok seviyorsa onun evinde 3 gün misafir kalacağım diyecek.Hayal bile olsa geleceğini düşündüğümüzde bile korkum şudur ki gazi'nin ne kolu kalacaktır ne de bacağı.Geldiğine pişman olur.Ulusalcılara yetmez.O ulusalcılar ki bir dönem kendileri komünist geçinip yıllarca Milliyetcilere ülkücülere Faşist damgası yapıştıran ,fakat daha daha sonra birden çark ederek Milliyetciliğe soyunan ama gururlarına yediremeyip Milliyetci yerine kendilerine ulusalcı adı verenlerdir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla