Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2009, 19:42   #2
Kullanıcı Adı
LotuS
Lightbulb
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısın tarih yazıyorsunuz. Yalakalığın tarihini. Milli değerleri ayaklar altına almanın tarihini. Evet tarih yazıyorsunuz; Light siyaset , light islam tarihi yazıyorsunuz.
Bir kere yazarken kullandığın üsluba bak sen! Siz ve sizin gibiler bu kafa ile değil ülke bakkal bile yönetemez!

Ne istiyorsun? 28 şubat süreci gibi postmodern bir darbe mi? Ya da kitlelerin bir birlerini kırmasını mı? Light siyasetmiş peh! Ne de güzel betimlemelerin var senin ya hu ''Light islam tarihi'' milliyetçi abilere de bir bak hele! Çok fazla tv izlemiyorum bu tabirleri öğrenemedim ben özür dilerim.

Eğer yapılan siyasetin hafif kaldığını düşünüyorsan ne istediğini söylede bilelim. Batık banka mı var? Namazını kılmak isteyipte kılamayan mı var? Havrasına, sinegoguna gitmek isteyipte gidemeyen mi var? Pazar günleri klise mi kapalı? Ülkede batan banka mı var? Ne var! Ne istiyorsun söyle? Nedir sizi rahatsız eden? Nedir yuvanıza çomak sokan?

işiniz gücünüz hamaset, işiniz gücünüz çamur. Demokratikte değilsiniz üstelik! Burasının Ak Parti forumu olduğunu bile bile rahatsızlık vermek adına burada bulunuyorsunuz. İşiniz paylaşmak değil sizin, üzüm yemekle işiniz yok!

Lakin gelin, gelinde kendinizi daha fazla rezil edin ki herkes sizin nasıl varlıklar olduğunuzu daha iyi anlasın. Gelin ve kendinizi deşifre edin yüzlerinizdeki memleket sevdası maskeleriniz düşsün.
LotuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla