Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2009, 03:31   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BU TAVRINDAN DOLAYI SENİ KINIYORUM UTAN BİRAZ BE
İHSAN ARSLAN DENEN KENDİNİ BİLMEZ ADAM PKK PROPAGANDASI YAPIYOR SEN BURDA ONU SAVUNUYORSUN
ZATEN SİZİN GİBİ İKİYÜZLÜ İNSANLARDAN NE BEKLENİRKİ
BU LAFLARI SAADET PARTİLİ BİRİ DERSE ONA NASIL HAKARET EDEYECEĞİNİZİ TAHMİN EDEBİLİYORUM
Aslında hakaretvari sözler sebebiyle silinmesi gereken bir mesaj ama birşleyleri öğrnemeye ne kadar muhtaç olduğunuzu görerek istafade etmeniz için mesajınızı alıntılıyorum.

Önce saygılı konuşmayı öğrenmelisiniz. Ardından Türkiye'yi tanımalsınız daha sonra da Milli Görüş'ü..

Sizin bu tavrınız bu ülkede millyetçi geçinen, ülkücü zümreye aittir, Milli Görüş'e değil. Bir Milli Görüşçü, Kürt meselesine ve Güneydoğu'ya etnik siyaset yapan zümreler gibi asla bakamaz. Bakmamalı. Zira bu ülkede Kürtler kadar mütedeyyin insanlar da eziyet çekmiştir ve statükoya karşı aynı hislerle baş kaldırılmıştır. Tıpkı Erbakan'ın Bingöl'de yaptığı ve hakkında inceleme başlatılan sözlerigibi "... Siz geldiniz, bu besmeleyi kaldırdınız. Ne koydunuz yerine, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım.' Sen bunu söyleyince, öbür taraftan da Kürt kökenli bir Müslüman evladı, 'Ya öyle mi, ben de Kürtüm, daha doğruyum, daha çalışkanım' deme hakkını kazandı."
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla