Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 13:45   #16
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Komedi_Dükkanı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar. Ben siteye yeni üye oldum. Algıda seçicilik mi dersiniz? Ne dersiniz bilmem lakin, Gülen cemaatinin içinden gelmiş birisi olarak, kadının söyledikleri tamamen doğru. Bir çok toplantılaırna katıldım ve karşılrındaki kişilere nebza göre şerbet vermeyi iyi biliyorlar. Zamanında o cemaatte olup şu anda o cemaatten kurtulduğum için öylesine şanslı hissediyorum kikendimi. Ev küçük yaşta çocuklar adeta mekanik robotlarmış gibi oluyorlar. Benim kardeşim Gülen'in dershanesine gidiyordu ve iki yıl oraya devam etti. Cemaatteki Ağabeylik - Ablalık sistemi var malum. Hem derslere yardım etmek hemde bazı şeyleri körpe beyinlere empoze etmek için o ''ışık evleri'' denilen evlerde bir çok şeyi empoze ediyorlar. Kardeşimi geçmişte içlerinden biri olarak ben içlerinde iken, o Gülenin dershanesine kayıt ettirmiştim ve cemaatten olduğum için çok ucuza kayıt ettirdim. Ama bir süre sonra kardeşim, maalesefki bizlerdenuzaklaşmaya ve saadece o tarikat evlerindeki kişilerle görüşmeye başldı. Kadınındedikleri öylesine doğru ki. Garibn insanlardan para toplamak, kendilerine yakın cemaate yakın iş adamları Gülen ve okullarını finnse ediyor. Ama sonunda onlardan kendimi ve kardeşimi kurtardığım için öylesine sevişniyorum ki
o kadarda vahim olmasa gerek sanki çok abartılıyor gibi benimde tanıdıklarım var ama hiçde öyle değil
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla