AHMET AFGANİSTAN 11.Nisan.2009 14:02:27
allah herkese basiret versin ve bu hanımefendiye hem bas
herşeyden önce şunu söylemek istiyorum şok oldum. bu kadar kin nefret saçmak nedemek .ben de o okullarda okudum yurtdışında bu fedakar türk anadolu insanının çömertçe afganistanda açtığı bir okulda okudum. bu insanlardan ben drüstlük fedakarlık dinine ülküsüne ve ülkesine bağlılıktan başka birşey görmedim. ordaki okulları, ordaki fedakarlıklar görmeyince anlayamazlar. varsın anlamasınlar ben bir afgan olarak bu insanlara müteşekkirim çünkü afganistan en zor dönemlerinde bizi yanlız bırakmadılar beraber oldular ve bunun meyvesi bugun türkiyeye geldim burda bir universitede eğitim alıyorum . ve duygulanarak şunu ifade etmek istiyorum bu insanların sayesinde afgan öğrenciler uluslararası olimpiyatlarda altın medalyalar kazanarak hep terörle anılan bir ülkenin bayrağını uluslararası arenada dalgalandırıyorlar. bu insanların hepsinden allah razı olsun diyorum allah bu yolda daha gayret etmelerini istiyorum sadece afganistan değil dünyanın her tarafı böyle güzel insanlara ihtiyacı var. tekrar allah bu işe vesile olanları bu işe çömertçe davranıp çüzdanlarını boşaltanları hep rahmetiyle muamele etsin . BİRŞEY DAHA İLAVE ETMEK İSTİYORUM TÜM DÜNYA BU İNSANLAR BUNLARIN FAALİYETLERİNİ ALKIŞLIYOR VE BAŞLARINA TAC EDERKEN BİR KISIM TÜRK İNSANI HALA BUNLARIN KADRİNİ BİLEMİYOR BUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM