AKePe'liler. Ne o adam doğruları söylüyor ve tgek başına muhalefet size. Sizin meclis başkanvewkiliniz bile Kamer GENÇ'in bilgisi kadar bilgisi yok ve haybeye oturum açıp kapatıyor bu bir. Her neyse. Kamer Bey son derece haklı. İki gun önce Rusmussen için ne diyor daha sonra ne diyor. Yalan mı AKePe'liler. Belki gururunuzdan ve kibrinizden haklısındiyemezsiniz ama gewrçekler bunlar. Her zaman derim ben. KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR. Bir de geçen gün Kamer Bey'in şeftali hikayesi vardı. Aynen şöyle : TBMM Genel Kurulunda konuşan Genç ‘’Başbakan önce Rasmussen’i seçtirmeyeceğiz dedi sonra vazgeçti.’’ diyerek şu hikayeyi anlattı:
"Ormanda bir maymun varmış, bir şeftali bulmuş, yemeden önce arkasına götürüp ölçmüş. Neden diye sormuşlar. Geçenlerde bir şeftali yedim, çekirdiğini çıkarırken çok zorlandım. Şimdi ölçüyorum çıkar mı çıkmaz mı?"
ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKRAMAYACAĞINIZ ŞEFTALİYİ YUTMAYIN
Kamer Genç, bu hikayeyi anlattıktan sonra ‘’Çekirdeğini çıkaramayacağınız şeftaliyi yutmayın’’ dedi ve Başbakanın Rasmussen’in Genel Sekreterliği'ne karşılık verilen tavizlerin de olduğunun açıklanmasını istedi. Sayın GENÇ gerçekten de tek başına muhalefet. Bu konuşması 07.04.2009 tarihli meclis tutanaklarına aynen geçmiştir ve Meclis Tvden naklen yayınlanmıştır. Buna tam manası ile ''taşı gediğine koymak'' denir.
Konu ultrAstribun tarafından (04-14-2009 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir..
|