Medya Turkıyedekı öncü güçlerdendir..Medya eger birşeyi topluma kabul ettirmek isterse bilinki bunu kısa sure içerisinde yapar..Heleki bazı toplumlarda bu cok daha rahat gercekleşir..
Avrupada medya bır ay hukumet aleyhıne yazsın çizsin siz görun o zaman avrupa da saglam hukumet kalırmı kalmazmı..İşte yerel secımlere gırerken turkıyedekı medyada hükümet karsıtı elınde hangı kozlar varsa son hamlesıne kadar kullandı..Görunkı medyanın toplum uzerındekı gücü ne denli kuvvetli..
Birşeyler eksik yada birşeyler tam anlatılamadı halka..Unutmayınkı Ak parti artık Turkıyede mazlum konumundan coktan cıkmıstır ıktıdarı almıstır..Bunu ıyı kullanması gerekırdı..
Peki ak partinin kendi içinde hataları yokmu..Elbette var..Helekı adayların secılmesınde yapılan buyuk hatalar..Alın sıze bır tanede burdan yakın dedırtecek bır örnek olay !!
En yakın cevremden bilirim halk yoklamasında ılk sırada olupta aday gösterılmeyen beledıye baskan aday adayı bır dostum partı ıcınde bıle ayyuka cıkan haksızlıgı üzüle üzüle bana anlatınca bende şaşırmıştım..Dedigi aynen şudur: Partı içinde ust duzey bır yetkili kendine daha yakın hissettiği ((üstelik halk yoklamasında cok gerılerde olmasına ragmen)) bir şahsı aday göstermiştir..
|