kardes evet bazi konularda görecilidir bu konuda öyle bir konudur..sonucta secmenin bir önceki secimde hangi partiye bu secimde hangi partiye oy verdigini tam anlamiyla bilmek imkansiz bu durumda ancak veriler, analizler ve anketlerden yola cikarak arastirmalar yapariz..
ben sol kesimden daha dogrusu sol görüslü kisilerden ak partiye oy kaymasinin senin bahsettigin gibi yüzde 1-2 olmadigini daha fazla oldugunu düsünüyorum...
AK PARTI aleyhine yapilan cumhuriyet mitinglerine katilanlarin arasindan hatri sayilir bir kesimde AK PARTI ye oy vermistir bu partimizin her kesimi kucakladiginin göstergesidir..
ben yukarida yaptigim hesabi benimsemiyorum ve dogru bulmuyorum ama senin söylemlerin üzerine böyle bir hesap yaptim cünkü sen sag kesimin oyu su kadar, sol kesimin su kadar deyince bende buyur sag kesimin oyu ve ak partinin aldigi oy dedim yukaridaki tamamen bilimselikten uzak senin söylemin üzerine yapilmis ve icinde ironu barindiran bir hesaptir güzel kardesim..
buyur secim öncesi yapilan bir arastirmada partiler arasi oy kaymasi ne kadar buradan bakalim secimden daha derin bir sonuc ciktigini ve chp nin bekledigi oyu alamadigini düsünürsek bu oralardan ufak degisikler olacaktir..
buyurun ;)..
http://image.haber7.com/haber/62582.jpg