Alıntı:
LotuS Nickli Üyeden Alıntı
Kendini çok kasmana rağmen sanırım en fazla bu kadar yazabiliyorsun ;) Bir yazdıklarını oku, bir de benim yazdıklarımı oku! Sonra bir çay koy kendine. Bu adam ne demiş diye derin derin düşün  Serbest bırak kendini
hayat ne tuhaf değil mi? Vapurlar felan...
|
Yazdıklarının ne derinliği var ki derin düşüneyim. Ağzınıza dolamışsınız bir 28 şubat teranesi. Hocanızı eleştiriyorsunuz. Hocanın kadrosuyla kurmadınızmı partinizi. İkisininde toprağı aynı. Bu mu derinlik. Ali kalkancı'nın ,Fadime Şahin'in çevirdiği dolapları anlamayacak kadar aciz bir hocanın talebeleri değilmisiniz.Sizde derinlik ne arar. Sizin bildiğiniz en büyük derinlik Jitemin asit kuyulaıdır. Onu da daha yeni öğrendiiz. Daha 3 sene öncesine kadar Jitem diye bir kurum yoktur diyordu hükümetiniz.
Obama yı kurtarıcı olarak gören zihniyette derinlik ne arar. Adam geldi direktiflerini mecliste sıraladı gitti. Memlketinde almadığı alkışı bizim mecliste aldı. Bürokratik yollarla yaptıramadığını fırsatçılıkla yapmaya çalışan bir hükümet değilmisiniz. Veto hakkınızı kullanarak yok özür dileteceğiz yok şunu yaptıracağız yok bunu ettireceğiz dediniz. Elinden şekeri alınmış çocuk gibi bakakaldınız. Bu mudur derinlik. Yapabiliyorsanız bu dediklerinizi diplomatik yollarla yapın. Fırsatçılık yaparak Türkiye'nin adını lekelemeyin.
Medeniyetler İttifakı diye , Dinler arası diyalog meselesini iyice yerleştirmeye çalışıyor VAtikan. Sizin iktidarınız ve en büyük destekçiniz gülen cemaati de bu diyalog zırvasının en büyük takipçisi değilmi. VAtikanın emri değilmidir bu dinler arası diyalog meselesi. Bunu bildikleri halde sözde müslüman olan Gülen Hoca ve Akp bu işe neden göz yumuyor.
Gözüm çok yazmak marifet değil. zaten yaz yaz bitmez. Senin anlayacağın şeyler değil bunlar. Boşuna yazıp ta kafanı karıştırmayayım ben senin. Sen git Cin Ali külliyatını oku, sihirli büyülü dizileri izle. Ben çay içmeye gidiyorum.
Ha bu arada , Tuhaf olan vapurlar değil. hayata simit satarak başlayan Erdoğan ailesinin 4 bin 495 dwt tonluk gemilere sahip olması değilmidir.