Alıntı:
reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı
Başlığı okuyunca bende birşey var sandım fakat gördümki boş teneke çok ses çıkarır hikayesinden başka birşey değil. Yazıda ''Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz'' diye bir cümle var.Eğer istenseydi,başbakan olacak bir birikimi vardı Yazıcıoğlunun.Hatta bir yerde okumuştum şuan tam anımsamıyorum nerde okuduğumu,aynen şöyle deniliyordu Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat'' gibi bir cümle kurmuş.Bu açıkça teklif niteliğinde bir cümle olarak algıladım ben.Demek istediğim Yazıcıoğlundaki potansiyeli Başbakanımız da dahil herkes farkındaydı ve çok derin ilişkilerinin olduğunu bilenlerin bu şekilde bir tavır sergilemesi de olası bir durum,şaşırmadım.Eğer şuan hayatta olsaydı,birçok kitlenin özellikle illegal grupların korkulu rüyası olacaktı.Ki ölümünün perde arkasında bu kitlelerin olması ihtimali de bundan değil midir??
|
sayın reyakbay yakıştıramıyorum sizin bu tür yorumunuza, yoksa benmi sizin yanlış anlıyorum