Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2009, 17:45   #14
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz şimdi yorum mu yaptınız?

Üslubunuza dikkat edin, kim olursa olsun neyi savunursa savunsun kimseye hakarete varan ithamlarda bulunma hakkınız yoktur. Düşünceye saygılı olun ve size tavsiyem özür dileyin.

Feyza Hanım!

Hakaret dediğin şey o savunduğun arkadaşın yorumundadır. Muhsin Yazıcıoğlu böyle çirkin bir üslupla yapılan teklifi kabul edecek insan değildir dedim. Bunun neresi hakaret.
Muhsin Yazıcıoğlu yaptığı her işte teşkilatı onun yanında yer almıştır. Sen BBP içinde çatlak ses duydunmu bu güne kadar. Eğer Muhsin Yazıcıoğlu bu teklifi doğru bulsaydı kabul ederdi ve teşkilatı da itiraz etmezdi. Bu da demek oluyor ki Yazıcıoğlu menfaat peşinde koşan bir insan değildir.

Fakat arkadaşın kurduğu cümlelere dikkat edersen Yazıcıoğlu'nu fırsatçı menfaatçi biriymiş gibi anlatmış. İşte savunduğun arkadaşının cümleleri...

Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat''

Sanki kahve muhabbeti. Bu muhabbeti ne senin genel başkanın Erdoğan yapar. Ne de Muhsin Yazıcıoğlu.

Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Ancak özür dilemesi gereken kişi ben değilim. Muhsin Yazıcıoğlu'nu övdüğünü sanan arkadaşın özür dilemesi gerekiyor. Yinede önerin için teşekkür ederim.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır