MHP'liler ne tam müslüman ne tam Türk. Ne yazık yahu!
secime giriyorsa bir parti ve kendine guvenide varsa eger oncelikle yapacaklarini masaya yatirmali ve secmene oyle seslenmelidir.
goruyoruzki suanda secime giricek olan partilerin tek yaptigi hukumete yuklenmek ip atmak salf atmak yani durmadan birseyler atmak. ne ugruna hirs ugruna bu ulkenin ferahi ugruna diil.bunu gormemek icin kor olmak gerekir herhalde.
mhp nin tum konusmalarini seslenislerini mitinglerini dinledim ama henuz yapacakalri politikalari ortaya koyan bir anlayis goremiyorum arkadaslar. yani bir ekonomi politikasi istihdam politikasi vs. henuzboyle birsey yok hepsi takmis bir mazota hyat mazottan ibaret gibi ossye baska bir bildikleriyok. ancak secmenin gozunun onundeki bu oyunlari gormesi gerektigine innaniyorum he daha 10 gun kadar var daha aciklarlar politiklarini diyorsaniz onu bilemicem.
artik elinizde somut seylerle gelin bana ekonomi pilitikani acikla mhpli kardeslerim.
bana eigitmdeki referandumunu acikla hani ustun fikrinle ossyi kaldiracagini izah et yapacagim demekle olmuyor cunku yapilmiyor
akpnin yaptigi icraatlari saymiyorum egitim saglik alanindakiler baslica olanlari ancak bunu gormek istemyen ve istikrari bozmak isteyende okadar cok kisi varki.
mhpli kardeslerimizin bu istikrari bozmak istediginden hic suphemiz yok ve ayni zamandada dine saygisiz olduklarindanda cenezalerdeki tabloyu ortaya koyan bir zihniyet ne dine nede o sehite nede insanliga saygili olandir
saygilarla
|