Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-17-2009, 15:08   #7
Kullanıcı Adı
sercan tutuğ
Standart bitlis il başkanlık şeçimi
slm ak parti ailesi ve büyüklerimiz ben bir mesaj bırakmak istiyorum bitiste il başkamnlığı seçimi olucak gelecek aylarda ben tam 8 yılımı ak partiye verdim ve hiç bir il başkanını fatih kadrilioğlu kadar iyi temsilci görmedim ak parti il başkanlığını iyi yönetiyor her kesime açık fakir fukaranın yanında oluyor hep buda bizi mutlu ediyor ama bir dedikodur var şu bitliste sayın miletvekilimiz vahit kiler bey güya cemalettin geylaniyi destekliyormuş sayın vekilimiz sakın öyle bi hata yapmasın destek verecekse sayın kadrioğlununa versin çüğnkü topluluğa hitabı çok güzel fatih hocamın ama sayın geylanin öylemi ve geçmişte il başkanlığı yaptı sayın cemalletin geulani ak partiye gelen paralar ne oldu yiyeni neden memleketi terk eti bunu düşünsünler ve partimiz merkez partisi her kesime açık olan parti ve gaylani gelirse parti hacı hoca ve şeyhlerin partisi olucaktır en önemlisi cemalettin geylanin hizmet kabiliyet, yok rüşvetle adamları işe sokmalar bütün bitlisli bunu bilir ve ak parti gençliği alarak kendim asla ve asla geylanin il başkanı olmasını istemem genel merkez araştırsın beni geylanin köylüsüyüm ama fatih hoca daha yabancı bana ama fatih kadrilioğlu herkesimi dinleyip fakir fukaranın yandadır eğer kadrioğlu seçilmezse şimdiye kadar ak parti gençlik kollarına yüzlerce gençleri üye etim hepsini geri çekerim ve araştırma yapsın lar gençlik fatih hocayı istiyor ama merkez ilçe teşkilatı ve başkanı cemalaettin geylaniyi detekler ve bu son seçimdede merkez ilçe sandık başına kendi adamlarını getirdiler seçi,m günü sandık görevlerine gitmediler bunlar ner kadar ak partli söylermisiniz eğer değişecekse merkez ilçe yönetimi değişsin fatih hocam değil kocam gitsin partiden onun makamı akrabasını manavı oraya yerşeşmiş ve işlerini akrabalarını işlerini ordan hallediyor ama bi fakirede yardımcı olduğuda yok partimize eksi puandır ve bu mesajım lütfen okunsun ve genel merkezede iletilsin
sercan tutuğ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla