|  | 

Alıntı: 

| 
					Meçhul Nickli Üyeden Alıntı
					   En Aktif Üye: ....... FarukARSLAN, ak_kelebek, özgünirade, Feyza, Ay_ışığı  En Yardımsever Üye: ...... Ak_kelebek, duyguseli, FarukARSLAN,  En Ciddi Üye: ....... Katil, Yalçın abi, adem etyemez  En Çok Rastladığınız Üye: ....... [o]bjektif, Tarihsever, Ümmü_seleme, aeo92, ensartopcu  En Fanatik Üye: ....... Ben, Sevdesu, Ak_kelebek, KaraEşref, ultrAstribun  En Tatlı Başbelası üye: .......kubla, azra, çilik, Ak_kelebek, Ruh_i zar  En Geveze Üye: ....... Ben, sevdesu, kubla, ömerfaruk, ümmü_seleme  En Karizmatik Üye: ....... Yalçın abi, FarukARSLAN, Morte, Gökmen, ATmaCA53  En Kibar Üye: ....... cnn, Siyahgül, Gurbetçi_merve, Zeynep, Feride  En Komik Üye: ....... Ben, Tarihsever, ümit-ak, k@rfez, Morte  En Daimi Üye: ....... Ak_kelebek, Yalçın abi, Duyguseli, Feyza, Ruh_i zar  En Paylaşımcı Üye: ....... Ak_kelebek, Ben, FarukARSLAN, Ümit-AK  En Sevimli Üye: ....... Sevdesu  En Sinirli Üye: ....... Katil  En Heyecanlı üye: ....... >>Reyyan<<, ensartopcu, aeo92 Gençdadaşlar  En Sabırlı Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, ahmetermiş  En Sakin Üye: ....... Yalçın abi, cnn, CAN AK  En iyi İmza: ....... Sevdesu  En iyi Kullanıcı Adı: ....... Alem_i Ervah  En Efendi Üye: ....... cnn, Feride,  En Muhalefet üye: ....... Ümmü ve diğer Spl,ler...  En Bilimsel üye: .......  En Tekrarcı üye: ....... Azra, Kubla  En Milliyetçi üye: ....... FarukARSLAN, ak-türk  En Özgürlükçü üye: .......  En Aykırı üye: ....... islam, kararlı  En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, Özgünirade  En Kendine güvenen Üye: ....... Ümmü_seleme, İshakYılmaz, Gölge  En Anlaşılamaz üye: .......  En Anlaşılır üye: ....... Feyza  En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Siyahgül, Duyguseli, FarukARSLAN, Ümit-AK  Eğer unuttuklarım varsa affola kusuruma bakmasınlar  ben balık hafızalımıymışım neymişim öle diyorlar bana demekki suç bende değilmiş...    İnşALLAH unuttuklarımı düzenleyip yerlerine yazacağım...  |     Ya özür dilerim ben bu mesajlarımı değiştirirken neden başka mesaj olarak kaydediyor bunları...                  Konu Necip Fazıl tarafından (04-19-2009  Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..
 |